Camping Huttopia De Meinweg

GETEST EN GOEDGEKEURD: Camping Huttopia De Meinweg

Reisreporters Fien en Delphine werden uitgenodigd voor de feestelijke opening van Camping Huttopia De Meinweg. De nieuwe camping ligt in Limburgs Nederland, aan de grens met Duitsland en op een steenworp van Roermond. Zij kunnen Huttopia De Meinweg alvast warm aanbevelen, lees en zie hieronder waarom!

Camping Huttopia De Meinweg

Huttopia in het kort
De nieuwe camping Meinweg maakt deel uit van Huttopia. Huttopia heeft momenteel campings in Europa, Noord-Amerika en Azië. De belofte van Huttopia aan zijn gasten is: natuur, vrijheid en gezelligheid. Helemaal wat wij van een camping verwachten!

Camping Huttopia De Meinweg

Terug naar de natuur
Alle Huttopia-campings zijn omgeven door natuurgebieden. Camping Huttopia De Meinweg ligt bij de ingang van De Meinweg, een van de 21 natuurgebieden in Nederland. Hier kan je fietsen, wandelen, paardrijden en meer. De camping zelf heeft 27 hectare gevarieerde natuur en ruime staanplaatsen waar iedereen tussen de hoge bomen in alle rust kan vertoeven.

Camping Huttopia De Meinweg

Een heerlijk gevoel van vrijheid
Volgens Huttopia bestaat echte luxe uit natuur en vrijheid. Een mooie gedachte als je het ons vraagt. Bij Camping Huttopia De Meinweg ben je vrij om te bepalen wat jouw kampeerstijl is. Er is voor ieder wat wils: van klassieke tent- en camperplaatsen, tot glampingtenten, pipowagens, de luxe Cahutte en meer. Steeds met zicht op de natuur door de unieke plaatsing en indeling van de accommodaties op het terrein.

Terug naar wat belangrijk is
Bij Huttopia-campings staat waardevolle tijd met familie en vrienden centraal. Geniet met de kinderen van het zwembad en de grote speeltuin bij Camping De Meinweg Huttopia. Neem samen met vrienden en familie een lekker drankje en borrelplankje op het uitgebreide terras. Ontspan in de centrale Living Hall met een boek of een spelletje. Huttopia’s boodschap: Geniet van het moment samen en ga even offline. Heerlijk toch?

De Reisreporter-ervaring
Het concept van Camping Huttopia De Meinweg zit gewoon juist. Wij waren onder de indruk van de accommodaties en staanplaatsen, het gevoel van open ruimte en de integratie met de natuur. Ook de samenwerking met lokale partners vinden we mooi. Zo zijn er in de kruidenierswinkel regionale producten te vinden, op het menu staan lokale wijnen en biertjes en werken ze samen met plaatselijke partners voor activiteiten. Ook is er een gelimiteerd culinair aanbod net omdat Huttopia wil dat je restaurants en horeca in de omgeving steunt. Deze visie is er zeker eentje waar we achter staan. Eerlijk, we kunnen Camping Huttopia De Meinweg alleen maar aanbevelen!

Boek je verblijf hier: europe.huttopia.com/nl/site/de-meinweg/#services-de-meinweg
Meer over nationaal park De Meinweg: natuurparkenlimburg.nl/np/de-meinweg

Over deze auteur

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *