Reisreporter is een onafhankelijk, gratis, interactief en digitaal reismagazine (e-zine) voor en door reizigers. Een hele mond vol om enkel te zeggen dat we bruikbare informatie willen verstrekken uit de eerste hand.

Voor wie?
De website is bedoeld voor een breed publiek, dit wil zeggen voor jong en oud, van backpacker tot levensgenieter.

Hoe?
Dagelijks brengen we nieuws, artikelen, suggesties en vele links over reizen en vrije tijd in het algemeen. Dit kan een wandelvoorstel zijn voor het weekend of interessante tips voor een exotische reis. Lezers, reizigers en of toevallige bezoekers hebben de mogelijkheid te reageren of eigen ervaringen, tips, verhalen en of foto’s aan te bieden. Door het verstrekken en delen van deze inlichtingen zal elke bezoeker kunnen genieten van actuele en correcte informatie!

Word zelf Reisreporter!
Heb je vergelijkbare interesses of dezelfde kijk op de reiswereld?
Dan nodigen we je uit voor een reportage. Stuur ons je verhaal gedocumenteerd met fotomateriaal naar de redactie. Na goedkeuring van de redactie wordt jouw artikel gepubliceerd. Elke inzender ontvangt steeds een persoonlijk antwoord over zijn voorstel.

Discussie!
Reacties zijn altijd welkom, onder vermelding van naam en e-mailadres.
Wees echter steeds beleefd, en ‘to the point’.
De redactie houdt zich het recht voor om commentaren te verwijderen.
Afbrekende kritiek of beledigende teksten worden verwijderd.
Schrijvers van dergelijke commentaren krijgen een waarschuwing.
Na een volgende inbreuk wordt de schrijver (IP)-gebannen voor drie maanden.

Overnemen, kopiëren?
Niets van de inhoud van deze website mag overgenomen of gekopieerd worden voor andere publicaties zonder schriftelijke toestemming van de redactie.

Beeldmateriaal
Om informatieve artikels te illustreren maken we gebruik van afbeeldingen of foto’s waarvan wij begrijpen dat ze vallen onder creative commons licentie. Of beeldmateriaal dat de auteur beschikbaar zet via een embedded link. Voor alle duidelijkheid, wij maken geen gebruik van vermeld beeldmateriaal voor commerciële doeleinden! Meent u een inbreuk vast te stellen, paste je het gebruik van je beeldmateriaal aan of ben je het niet eens dat we je foto’s of afbeeldingen delen, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. We bieden je dan graag onze excuses aan en verwijderen je beeldmateriaal dan binnen de 7 werkdagen!

Reacties!
Graag melden aan redactie_at_reisreporter.be

Contact :
Loockx.be / Reisreporter
Gasthuisstraat 57, B-3200 Aarschot, België
Tel +32(0)16/84.39.20
Email : redactie_at_reisreporter.be
ON : BE0896992751