Logeertip: Frans glampen tussen de Hollandse tulpen

Kleinschalig kamperen krijgt dit voorjaar een nieuwe betekenis bij Flower Campings. Met een speciale pop-up camping brengt de expert in fleurige familiecampings een stukje Frankrijk naar Nederland. De luxueuze FunFlower glamping tent staat namelijk middenin de bloeiende bollenvelden in Voorhout!

Duizenden tulpen
Deze lente kiest Flower Campings voor een wel erg bijzondere locatie in Nederland. Je kampeert namelijk luxueus tussen de duizenden tulpen van De Tulperij, waar eigenaren Anja en Daan zorgen voor gezellige gastvrijheid. Voor een extra dosis flower power zijn kaartjes voor restaurant De Keukenhof inbegrepen, kun je met een heerlijk glaasje Franse wijn bubbelen in je een private hottub met uitzicht en ’s morgens krijg je het ontbijt geserveerd op je eigen, exclusieve privécamping tussen de tulpen. De FreeFlower staat nog tot en met vrijdag 12 mei in Voorhout, daarna reist ze terug naar Bretagne om aan het zomerseizoen te beginnen.

Privécamping
Flower Campings is met haar aanbod van kleinschalige campings in Frankrijk helemaal thuis op gebied van glamping. De nieuwe FunFlower van is niet zomaar een tent, maar een ruime woning die de voordelen van kamperen combineert met de luxe van een huisje. Door het gebruik van tentzeil en hout past de FunFlower tent perfect in een puur natuurlijke omgeving – zoals een kleurrijk bollenveld – en de hoge plafonds garanderen comfort. Twee slaapkamers zorgen voor maximale privacy, koken kan in je eigen keuken en genieten van vrij uitzicht doe je vanuit de woonkamer die overgaat is het overdekte buitenterras.

Foto: © Flower Campings

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *