In beeld: zo mooi is de Biesbosch bij zonsopgang

Het Nederlandse Brabant is gezegend met een prachtig stukje natuurdomein onder de noemer Natuurpark De Biesbosch. Bevers, kraakeenden, zwanen en zeearenden vinden er hun thuis op het water en tussen het riet. Reisreporter Kiënta mocht er samen met de dieren ontwaken op een stille veerboot. Dat leverde adembenemende beelden op van de magische zonsopgang!

ZONop01 ZONop02 ZONop03 ZONop04 ZONop05 ZONop06 ZONop07 ZONop08 ZONop09 ZONop10 ZONop11 ZONop12 ZONop13 ZONop14 ZONop14-1 ZONop15 ZONop16 ZONop17 ZONop18 ZONop19 ZONop20 ZONop21 ZONop11-1

Foto’s: © Kiënta Martens

Over deze auteur

Reisreporter Kiënta houdt van steden. Met haar camera en notitieblok in de hand gaat ze op indrukwekkende pleinen en in smalle steegjes op zoek naar de mooiste architectuur, de boeiende cultuur en de lekkerste adresjes. Actief vindt ze haar draai op skilatten en ook nationale parken schrikken haar niet af!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *