Met de trein naar Londen: 10 tips voor een beperkt budget

Londen, Britse metropool en slechts twee uur reizen vanuit Brussel per trein, is het hele jaar door een ideale bestemming voor een citytrip. De stad is voortdurend in beweging en telkens zijn er nieuwe dingen te ontdekken, ook voor een kleiner budget. Eurostar tipte ons hun 10 leukste must-do’s!

1. Primrose Hill park is de ideale plek voor een intieme picknick with a view.
2. Street food en andere originele proeverijen zijn voor geen geld te vinden op Broadway Market.
3.In het authentieke The Globe kun je in openlucht een voorstelling van Shakespeare bijwonen.
4.Vanop de tiende verdieping van het Switch House in Tate Modern geniet je van een panoramisch uitzicht over Londen.
5.Uitblazen doe je tijdens een boottocht op de Theems naar Greenwich of de Kew Gardens.
6.Afkoelen kan bij de fonteinen aan Granary Square. Maak een wandeling langs de oevers van het kanaal of ga zonnen in het gras.
7.Zoek het groen op in de Sky Garden op 155 meter hoogte en krijg er een adembenemend uitzicht bij.
8.Met een buskaartje of met je Oyster Card rijd je met bus 15 en 52 langs de meest iconische plekken in Londen: Trafalgar Square, St Paul’s Cathedral, Portobello Road Market, Hyde Park …
9.Dankzij het 2 FOR 1 programma geniet je op vertoon van je Eurostar-ticket van twee toegangstickets voor de prijs van één voor betalende tentoonstellingen in de negen grootste musea van Londen: Tate Modern, Tate Britain, The National Gallery, National Portrait Gallery, The British Museum, Victoria and Albert Museum, The British Library, Science Museum en Royal Academy of Arts.
10. De goedkoopste treintickets naar Londen vind je het hele jaar door op Eurostar Snap. Reizigers loggen in via Facebook of Twitter en kiezen de reisdata. 48 uur voor vertrek bevestigt Eurostar de precieze treinuren. Nu zijn ook dagtrips mogelijk.

Wees er snel bij!
Eurostar biedt nog tot 24 juli 2017 tickets naar Londen vanuit Brussel of Rijsel vanaf € 30 enkele reis met terugreis op dezelfde dag. De tickets zijn geldig voor reizen tussen 17 juli en 31 augustus 2017, enkel beschikbaar via Eurostar Snap.

Praktisch
Heenreis: vertrek tussen 6u15 en 9u30.
Terugreis: vertrek tussen 18u30 en 21u15.
Check in ten minste 30 minuten voor het vertrek van de trein.

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *