brussels airport

Een buitengewone blik op Brussels Airport

Meer dan een jaar schoot fotograaf Tom D’haenens unieke beelden van verborgen plekken op onze nationale luchthaven in Zaventem. Hij bezocht elk plekje binnen het luchthavendomein om de wereld die hierachter schuilgaat vast te leggen. Die bijzondere beelden bundelde hij in een prachtig fotoboek. Wij tonen enkele beelden als smaakmaker.

Elke dag vliegen ruim 20.000 passagiers vanaf Brussels Airport naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld. Om al die reizigers tijdig, veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen, zetten elke dag duizenden mensen zicht steeds weer in. Hoe zij dat telkens dagelijks klaarspelen, vertelt en toont het fotoboek Brussels Airport.

In honderden foto’s op groot formaat geeft fotograaf Tom D’haenens de lezer een exclusieve kijk op het leven zoals het is op de luchthaven. VRT-journalist en vliegende reporter Steven Decraene schreef er de verhalen bij.

Brussels Airport

Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-2
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-3
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-4
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-5
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-6
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-7
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-8
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-9
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-10
brussels airport
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-12
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-13
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-14
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-15
Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-2 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-3 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-4 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-5 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-6 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-7 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-8 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-9 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-10 brussels airport Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-12 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-13 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-14 Brussel-Airport_Luchthaven-Zaventem-15

Foto’s: © Tom D’haenens

Over deze auteur

Deze fervente fietser verkende de grenzen van België, ontdekte de Straffe cafés en proefde van de Straffe streekbieren. In de artikels van Bruno Loockx lees je mee over de schouders van deze straffe levensgenieter en gunt hij je een kijk op zijn avonturen in ons land en ver daarbuiten.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *