Een bijzondere blik op de luchthaven van Brussel

Gedurende meer dan een jaar maakte fotograaf Tom D’haenens unieke beelden van allerlei verborgen plekken op de luchthaven in Zaventem. Hij kwam op elk plekje binnen het luchthavendomein, om de wereld die hierachter schuilgaat vast te leggen. De bijzondere beelden bundelde hij in een boek.

Elke dag stappen ongeveer 20.000 passagiers op Brussels Airport op een vliegtuig naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld. Om al die reizigers tijdig, veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen zijn elke dag duizenden mensen in de weer. Hoe zij dat telkens opnieuw klaarspelen, vertelt en toont het fotoboek Brussels Airport.

Fotograaf Tom D’haenens gunt de lezer een exclusieve kijk op het leven zoals het is op de luchthaven, in honderden foto’s op groot formaat. VRT-journalist en vliegende reporter Steven Decraene schreef er de verhalen bij. We lichten hier alvast een tipje van de sluier.

LuchthavenTom1

LuchthavenTom2

LuchthavenTom3

LuchthavenTom4

LuchthavenTom5

LuchthavenTom6

LuchthavenTom7

LuchthavenTom8

LuchthavenTom9

LuchthavenTom10

LuchthavenTom11

LuchthavenTom12

LuchthavenTom13

LuchthavenTom14

Foto’s: © Tom D’haenens

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Expo Animalia 2023

GESPOT: wilde dieren tussen treinen tijdens Expo Animalia

Tijdens de nieuwe bijzondere tentoonstelling ‘Animalia’, maak je in het NMBS-museum Train World, een poëtische en wetenschappelijke reis. Die excursie staat in het teken van milieubescherming. En daarbij speelt de trein een sleutelrol als duurzaam vervoermiddel. Tijdens de opening van Expo Animalia gingen wij op verkenning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *