Zintuiglijke verwennerij in het Eco-hotel Spa van Yves Rocher

La Grée des Landes is een Eco-hotel Spa van Yves Rocher en ligt in La Gacilly, in de Morbihan. Midden in de natuur van Bretagne herontdek je de diepere betekenis van welzijn. In het restaurant brengt sterrenchef Gilles Le Gallès bovendien topgastronomie met gezonde streekproducten. Hier schrijf je genieten met een hoofdletter!

Wellnesscentrum één met de natuur
La Grée des Landes staat ook voor duurzame ontwikkeling. Het hotel ligt midden in de natuur, op een zachte heuvelrug, en oogt discreet om beter op te gaan in zijn omgeving. De hoofdlijnen van het gebouw zijn in harmonie met het reliëf en de daken van de kamers kleuren groen. Voor de bouw werd gebruik gemaakt van lokale natuurlijke materialen zoals schist en hout en dat sluit perfect aan bij de tien hectare domein van het landschapspark, de weide en de groentetuin. Het unieke logement biedt 19 comfortabele kamers op de gelijkvloerse verdieping met een privéterras dat uitgeeft op een groen landschap.

Puur wellness ritueel
Je laten verwennen in dit kuuroord, Botanical Beauty Spa, is een unieke ervaring. Het is zelfs meer dan een loutere schoonheidservaring. Elke behandeling is een ritueel. Tijdens je lichamelijke verzorging ontdek je de sensatie van de fijnste planten, zijdeachtige kalmerende oliën en fluweelachtige crèmes. De schoonheidsexperten laten je de diepe betekenis van welzijn herontdekken. Een bijzonderheid is de honingkuur. Deze behandeling is heerlijk voor de zintuigen en laat een frisse geur van oranjebloesemhoning na op het lichaam.

Meer info: ww.lagreedeslandes.com

Foto: © La Grée des Landes

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Chamrousse

GETEST: off-piste skiën in Chamrousse en Les 7 Laux

Wanneer de winter nadert en de sneeuw begint te vallen, worden skiërs en snowboarders uit alle hoeken van ons landje enthousiast om de pistes op te gaan. Voor velen is echter de sensatie van het skiën of snowboarden buiten de piste in dikke lagen poedersneeuw wat hen naar de bergen trekt. Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer avontuurlijke wintervakantie, bieden de skigebieden van Chamrousse en Les 7 Laux in Frankrijk een aantal geweldige opties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *