Zintuiglijke verwennerij in het Eco-hotel Spa van Yves Rocher

La Grée des Landes is een Eco-hotel Spa van Yves Rocher en ligt in La Gacilly, in de Morbihan. Midden in de natuur van Bretagne herontdek je de diepere betekenis van welzijn. In het restaurant brengt sterrenchef Gilles Le Gallès bovendien topgastronomie met gezonde streekproducten. Hier schrijf je genieten met een hoofdletter!

Wellnesscentrum één met de natuur
La Grée des Landes staat ook voor duurzame ontwikkeling. Het hotel ligt midden in de natuur, op een zachte heuvelrug, en oogt discreet om beter op te gaan in zijn omgeving. De hoofdlijnen van het gebouw zijn in harmonie met het reliëf en de daken van de kamers kleuren groen. Voor de bouw werd gebruik gemaakt van lokale natuurlijke materialen zoals schist en hout en dat sluit perfect aan bij de tien hectare domein van het landschapspark, de weide en de groentetuin. Het unieke logement biedt 19 comfortabele kamers op de gelijkvloerse verdieping met een privéterras dat uitgeeft op een groen landschap.

Puur wellness ritueel
Je laten verwennen in dit kuuroord, Botanical Beauty Spa, is een unieke ervaring. Het is zelfs meer dan een loutere schoonheidservaring. Elke behandeling is een ritueel. Tijdens je lichamelijke verzorging ontdek je de sensatie van de fijnste planten, zijdeachtige kalmerende oliën en fluweelachtige crèmes. De schoonheidsexperten laten je de diepe betekenis van welzijn herontdekken. Een bijzonderheid is de honingkuur. Deze behandeling is heerlijk voor de zintuigen en laat een frisse geur van oranjebloesemhoning na op het lichaam.

Meer info: ww.lagreedeslandes.com

Foto: © La Grée des Landes

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *