Ga dit najaar naar Londen met Eurostar vanaf 39 euro

Londen biedt tonnen jolijt: bezoek een nieuwe expo in Tate Modern of de Frieze Art Fair, flaneer langs de stalletjes van de Brixton markt of ontdek het hippe Shoreditch. Doe het snel, want vanaf vandaag tot en met 13 september biedt Eurostar 60.000 tickets naar de Engelse hoofdstad vanaf € 39 enkele reis.

Nu de zomer bijna ten einde is, zet je het najaar best goed in met een ontspannende citytrip naar Londen. Dit staat er alvast op het programma:

1. In september kun je je onderdompelen in Totally Thames, met artistieke en culturele optredens en watersportevenementen langs de oever van de Theems.

2. Het London Restaurant Festival vindt plaats van 1 tot en met 31 oktober. Dit gastronomisch festival is het perfecte excuus om enkele wereldberoemde restaurants in de Engelse hoofdstad te ontdekken. Speciaal voor het event werden unieke fijnproeversmenu’s ontwikkeld en je kunt deelnemen aan culinaire workshops, gastronomische activiteiten, restauranttours en wijndegustaties.

3. Cultuur en stijl: van 6 tot en met 9 oktober vindt in Regent’s Park de Frieze Art Fair plaats, een hedendaagse kunstbeurs waar meer dan 160 kunstgalerijen en wereldvermaarde artiesten met hun werken uitpakken.

4. Tot en met 8 januari 2017 kun je in Tate Modern één van de opmerkelijkste Cubaanse artiesten van de 20ste eeuw ontdekken tijdens een unieke retrospectieve: The EY exhibition: Wilfredo Lam. Maak van deze culturele uitstap gebruik om ook het nieuwe gebouw van Tate Modern te bezoeken. Switch House biedt bovendien een fenomenaal uitzicht over Londen vanop de tiende verdieping.

Londen by night. © Raymond

Londen by night. © Raymond

5. Op 24 november viert Londen Thanksgiving. Wat dacht je van een diner made in the US? Talloze hotels, pubs en restaurants bieden speciale menu’s voor deze gelegenheid.

6. Vanaf november licht Londen op. Oxford Street, Covent Garden, Regent Street, Westfield, Greenwich … mis zeker de eerste dag van de kerstverlichting niet op de iconische plaatsen van de Britse hoofdstad. Het is een feestelijk voorsmaakje voor de eindejaarsperiode in ons eigen land.

7. Fans van de kerstgekte kunnen vanaf 18 november genieten van Winter Wonderland in Hyde Park. Op het programma: een openluchtschaatsbaan, shows, een immense kerstmarkt en een reuzenrad met een prachtig uitzicht over kerst-Londen.

Reis voordelig!
Eurostar biedt van 30 augustus tot en met 13 september 2016 tickets aan naar Londen vanuit Brussel, Rijsel of Calais vanaf € 39 enkele reis of vanuit elk ander Belgisch station vanaf € 49 enkele reis. De tickets zijn geldig voor reizen tussen 26 september en 11 december, op basis van een verplichte retour.

Nog mooier:
Dankzij het 2 FOR 1-programma genieten reizigers op vertoon van hun Eurostar-ticket van twee toegangstickets voor de prijs van één voor betalende tentoonstellingen in de negen grootste musea van Londen: Tate Modern, Tate Britain, The National Gallery, National Portrait Gallery, The British Museum, Victoria and Albert Museum, The British Library, Science Museum en Royal Academy of Arts.

Coverfoto: © Leonard Loh

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *