rondreis door Australie

Een rondreis door Australië op je bucketlist? Dit is waarom!

Een rondreis door Australië hoort zeker op jouw verlanglijst. Down Under heeft namelijk zoveel te bieden. Daarbij maakt het niet uit of je een liefhebber bent van zon, strand, cultuur of natuur. Wat dacht je van een gepersonaliseerde reis langs de zuidwestkust of een avontuur dat je in 4 weken van Sydney naar Adelaide brengt? Australië? Dit is waarom!

Een rondreis door Australië één van de mooiste droomvakanties!

australie 02 kust

Down Under aan de andere kant van de wereld bruist van de mooie steden en regio’s. Het immens grote land is afwisselend, betoverend en bovenal adembenemend. Er is zoveel te ontdekken, dat je een reis naar Australië het beste op maat kunt laten samenstellen. Natuurlijk op basis van de hotspots, eilanden en steden die jij graag wilt zien en beleven. Maak jij jouw bucketlist compleet met een rondreis door Australië van noord naar zuid of van west of oost.

De mooiste hotspots in Zuid- Australië

australie 01 Kangaroo island

Van Kangaroo Island aan de zuidwestkant van Adelaide, tot aan Coober Pedy bij Alice Springs. Deze stad onder de grond is een absolute must-visit als je kiest voor een rondreis door het zuidelijke deel van Down Under. Ben je een liefhebber van Australische wijn? Bezoek dan zeker ook Barossa Valley met zijn oneindige wijngaarden en haute cuisine.

Bezienswaardigheden in West-Australië

Het westen van Australië is niet voor niets één van de meest bezochte gebieden van het land. Hier vind je ongelooflijk veel must-sees. Zoals de koraalriffen van Ningaloo Reef of Margaret River waar de bossen, het heuvelachtige landschap en de oceaan elkaar omarmen. De mooiste stranden met het helderste water en het witste zand vind je in Esperance. Zoals Lucky Bay. Wil je al het moois van het westen tijfens je rondreis door Australië ontdekken? Kies dan voor een volledig op maat gemaakte en ontzorgde rondreis. Daardoor is jouw reis tot in de puntjes geregeld. Van de vlucht naar Australië tot aan de mooiste accommodaties.

Reizen door Northern Territory in Australië

australie 03 Uluru

Northern Territory geeft alles wat een rondreis door Australië zo spectaculair maakt. Zoals Uluru Kata Tjuta National Park en natuurlijk Alice Springs, te midden van regenwouden en rotsen, maar ook dicht bij de zandwoestijn. Laat je in de watten leggen door de lokale bevolking en geniet van het uitzicht over de stad of de zonsondergang vanaf de Anzac Hill.

Breng ook een bezoek aan Macdonnell Ranges. Zeker als je een liefhebber bent van watervallen en natuurfenomenen zoals waterholes. Ook de Larapinta Trail is een must-do tijdens jouw gepersonaliseerde rondreis door Australië. Wandelend zie je namelijk nog meer.

Welk gebied in Australië wil jij graag doorkruisen?

Ga je voor de glooiende wijngaarden of het ondergrondse mijnstadje in het zuiden van Down Under? Of geef jij de voorkeur aan alle bezienswaardigheden, cultuur en ongerepte natuur in het westen en noorden van Australië? Welk gebied jouw voorkeur ook heeft, met een  gepersonaliseerde rondreis naar de andere kant van de wereld hoef je niets te missen.

Beeldmateriaal via Pixabay

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *