droomreis naar Canada

4 redenen om te kiezen voor een gepersonaliseerde droomreis naar Canada

Waarom kiezen voor een gepersonaliseerde droomreis naar Canada? In de eerste plaats omdat dit land ontzettend veel te bieden heeft. En natuurlijk wil je niets missen. Een samengestelde reis wordt tot in de puntjes verzorgd. Inclusief de beste highlights, een bezoek aan de mooiste steden en slapen in adembenemende lodges en cottages. Maar kiezen voor een gepersonaliseerde reis met vrienden of familie heeft nog meer voordelen!

De voordelen van een samengestelde droomreis naar Canada

Je droomreis naar Canada is misschien wel een once-in-a-lifetime trip. Uiteraard wil je dan alles uit je vakantie halen. Je kiest dan bijvoorbeeld best voor een rondreis door Canada van 3 weken met vrienden die helemaal aan jullie wensen voldoet. Zoals een bezoek aan de Canada Rockies of British Columbia. Met een maatwerk reis maak je van jullie vakantie een droomreis. Dit is waarom.

1. Alles is inbegrepen

canada rondreis 02 roadtrip
Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het boeken van een hotel of het regelen van vervoer. Als je kiest voor een op maat gemaakte rondreis door Canada is alles geregeld. Inclusief de vluchten, alle accommodaties en een huurauto. Je bent dus vrij om te gaan en staan waar je wilt. Zo staat een rondreis door Canada pas écht in het teken van vrijheid.

2. Niets missen van favoriete must-sees

droomreis naar Canada
Een vakantie in Canada met het gezin waarbij ieders favoriete must-see aan bod komt? Met een gepersonaliseerde rondreis wordt geen favoriete bezienswaardigheid overgeslagen. Iets wat met een camperreis of een rondreis met een gehuurde camper nog weleens het geval kan zijn. Bijvoorbeeld omdat de routes niet tot in detail zijn uitgewerkt of omdat je door een verkeerde planning toch in tijdnood komt. Met maatwerk haal je dus alles uit jouw droomreis naar Canada.

3. Tijd voor quality time en dierbare herinneringen

Nog een voordeel van een samengestelde rondreis door Canada is dat er meer tijd overblijft voor het maken van herinneringen. Met je gezin of met een groep vrienden. Quality time is immers waar vakantie over gaat, toch? Je hoeft geen tijd vrij te maken voor het zoeken naar een accommodatie, de toegankelijkheid van een must-see of het uitstippelen van de route. Je kunt fulltime genieten en hoeft geen aandacht en tijd te besteden aan deze bijzaken.

4. Veiligheid

canada nationale parken
Een georganiseerde reis betekent ook dat je veilig op avontuur gaat. De route wordt vooraf uitgestippeld door experts die het land en de gebieden kennen. Zij zijn op de hoogte van alle bijzonderheden en voorzien je altijd van een veilige beleving. Tijdens het reizen en in de accommodaties, maar ook tijdens het bezoeken van bekende bezienswaardigheden en natuurparken. Natuurlijk wordt je naast veiligheid ook gewezen op bijzonderheden. Je krijgt tips van echte Canada experts waardoor je veel meer uit je droomreis haalt dan gedacht.

Zorgeloos genieten met maatwerk rondreizen

canada autovakantie nova scotia
Wil je een droomreis naar Canada maken met de familie of met vrienden? Denk dan zeker na over het boeken van een samengestelde en gepersonaliseerde reis. Daardoor profiteer je van veel voordelen en kun je genieten van meer quality time om door te brengen met elkaar.

Beeldmateriaal via: Pixabay

  1. Omslagfoto Banff National Park: Jaime Reimer
  2. Roadtrip Canada: Jörg Vieli
  3. Niagara watervallen: Neil Morrell
  4. Kanovaren in de Nationale Parken van Canada: 12019
  5. Vuurtoren Nova Scotia: lumix2004

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *