vaarvakantie op Canal du Midi

De ultieme boottrip voor het hele gezin? Ga op vaarvakantie op Canal du Midi met Locaboat!

Het Canal du Midi, een UNESCO-werelderfgoedlocatie en bekend om zijn adembenemende schoonheid, slingert zich een weg door het schilderachtige Franse landschap. Het biedt reizigers een unieke kans om te genieten van rustige wateren, charmante dorpjes en culturele trekpleisters. En hoe kan je deze magische vaarvakantie op Canal du Midi beter maken dan aan boord van een Locaboat?

vaarvakantie op Canal du Midi

Een nieuwe manier van reizen
Locaboat biedt families de kans om het Canal du Midi te verkennen vanop het dek van hun eigen huurboot. Dankzij deze unieke ervaring bepaal je zelf je tempo en reisschema. Zo stop je wanneer je zelf wil om pittoreske dorpjes te verkennen, te genieten van lokale gerechten en om onvergetelijke herinneringen te maken. Of je nu een ervaren kapitein bent of voor het eerst een roer in handen neemt, Locaboat zorgt voor uitgebreide instructies zodat je vol vertrouwen kunt genieten van je vaaravontuur.

vaarvakantie op Canal du Midi

Culinair genieten
Een van de hoogtepunten van je vaarvakantie op Canal du Midi met Locaboat is de mogelijkheid om te genieten van lokale gerechten en heerlijke wijnen. Met een ruime cabine en volledig uitgeruste keuken aan boord van je huurboot, kun je verse ingrediënten kopen op de plaatselijke markt en je eigen culinaire gerechten creëren. Of je nu kiest voor een gezellige picknick aan de oever van het kanaal of een diner op het dek bij zonsondergang, het worden momenten om nooit te vergeten.

vaarvakantie op Canal du Midi

Unieke ervaring voor kinderen
Of een vaarvakantie op Canal du Midi ook echt leuk is voor kinderen? Wel, zij genieten van de ongelooflijke vrijheid en unieke ervaring. Neem bijvoorbeeld je fiets mee aan boord om aan land fietstochten te maken. Fiets ’s ochtends naar de bakker en ontbijt gezellig op het dek. ’s Namiddag genieten je kinderen van een verfrissende plons vanop het dek. Geloof ons, het wordt voor hen een fantastische vakantie!

Locaboat biedt een groot aanbod aan bestemmingen: verken de prachtige Loire-vallei, bewonder de iconische windmolens van Nederland, of dobber door de romantische Bourgondische landschappen. Je eigen Locaboat-familieavontuur boeken? Dat is heel eenvoudig online te doen! Je kan kiezen uit 24 vertrekhavens en 330 Pénichettes® en boten die je kan huren in Frankrijk, Duitsland, Nederlands, Italië en Ierland. Het Locaboat-team staat klaar om de boot te helpen kiezen die het best bij jou en jouw gezin past.

Conclusie vaarvakantie op Canal du Midi
Wacht niet langer! Maak van je volgende vakantie een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin met Locaboat. Verken Frankrijk of de rest van Europa op een manier die je nog nooit hebt ervaren en creëer herinneringen voor het leven. Hijs de zeilen en ontdek het plezier van een familievakantie op het water!

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *