Normandie

Ontdek magisch Normandië: de perfecte bestemming voor een onvergetelijke familievakantie!

Een onvergetelijke vakantie met je kinderen? Trek dan eens naar Normandië in Frankrijk, waar geschiedenis en plezier hand in hand gaan! Ontdek er de prachtige stranden, de adembenemende landschappen en de pittoreske dorpjes. Activiteiten vind je er in overvloed, zowel voor grote als voor kleine avonturiers!

Normandie

Met meer dan 600 kilometer aan kustlijn biedt Normandië oneindig veel strandplezier. De brede zandstranden zijn perfect om te zonnen, zandkastelen te bouwen en te genieten van een verfrissende duik in de zee. Omaha Beach en Juno Beach, twee van de meest populaire stranden, hebben zelfs een historische waarde, waardoor je kinderen spelenderwijs leren over de Tweede Wereldoorlog.

Normandie

Wie wat meer sensatie zoekt, gaat paardrijden langs de kust, maakt een avontuurlijke wandeling door de schilderachtige krijtrotsen van Étretat, of gaat kajakken op de rivier de Orne. Voor de dierenliefhebbers is een bezoek aan het Natuurpark van de Marais du Cotentin et du Bessin een absolute must. Hier kan je verschillende diersoorten in hun natuurlijke habitat observeren.

Normandië is doorspekt van geschiedenis en biedt tal van mogelijkheden om historische schatten te ontdekken. Breng een bezoek aan het beroemde Mont Saint-Michel dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat of verken de indrukwekkende kathedralen van Rouen en Bayeux. Een bezoekje aan de historische stad Caen valt evenzeer te versmaden.

Normandie

Camping La Capricieuse

Normandië biedt een breed scala aan gezinsvriendelijke accommodaties, zowel luxueuze hotels als charmante campingvakanties. Deze campings in Normandië verwelkomen je met open armen. Te midden van de weelderige natuur en prachtige landschappen vind je hier zeker alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie.

Normandie

Camping Portland, La Capricieuse en Les Îles

Of je nu kiest voor camping La Capricieuse, Portland of Les Îles, aan comfort hoef je zeker niet in te boeten. Elke camping biedt knusse cottages met eigen parkeerplaats of kampeerplaatsen midden in de natuur met privé en verwarmd sanitair. Geniet van de combinatie van comfort binnen en veel ruimte buiten met een terras en weids uitzicht op zee.

De verschillende Yelloh! Village campings bieden activiteiten voor het hele gezin. Neem een verfrissende duik in het aquapark met glijbanen en verwarmd binnen- en buitenzwembad. Sportliefhebbers halen hun hart op bij de tennisbanen en de voetbalvelden. Het enthousiaste animatieteam zorgt voor dagelijkse entertainmentactiviteiten, avondshows en thema-avonden, zodat het hele gezin plezier beleeft.

Wil ook jij kennismaken met de fantastische rijkdom van Normandië, boek dan nu je verblijf bij deze campings in Normandië. Want, of je nu een strandliefhebber bent, geïnteresseerd bent in geschiedenis, of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur en de overheerlijke Normandische keuken, Normandië heeft voor elk wat wils.

Over deze auteur

Deze fervente fietser verkende de grenzen van België, ontdekte de Straffe cafés en proefde van de Straffe streekbieren. In de artikels van Bruno Loockx lees je mee over de schouders van deze straffe levensgenieter en gunt hij je een kijk op zijn avonturen in ons land en ver daarbuiten.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *