supercars-in-autoworld

Veertig supercars in Autoworld

Aan het einde van 2021 schittert de feestverlichting niet alleen in de kerstbomen. Ook de ogen van veel autoliefhebbers zullen fonkelen bij een bezoek aan Autoworld. Want daar staan vanaf 17 december meer dan veertig uitzonderlijke supercars uit de rijke autogeschiedenis te glimmen in de schijnwerpers.

supercars in autoworldNaoorlogse supercars in Autoworld periode
Autoworld in Brussel is een van de belangrijkste automusea in Europa. De veertig automodellen uit de reeks ‘Supercars’ geplukte iconen dateren uit de naoorlogse periode en zijn niet meer in de merkenhandel te vinden. De tentoongestelde exemplaren, grotendeels afkomstig uit internationale privéverzamelingen, werden zelden of nooit eerder tentoongesteld. Ze behoren tot de privécollectie van enkele belangrijke tentoonstellingspartners die bovendien enkele van hun actuele modellen voorstellen.

supercars in autoworldSupercars die tot je verbeelding spreken
Tot de verbeelding sprekende aanwezige supercars in Autoworld dragen namen als Lamborghini, Ferrari, Porsche, McLaren en Bugatti. Maar dat is niet alles. Bezoekers aan de Supercar Story ontdekken tussen de overige modellen vaste waarden als een Mercedes 300SL, een Aston Martin One77, een BMW M1, Een Ford GT40, een Jaguar XJ220, een Lexus LFA, een Honda NSX. Ben je een autoliefhebber, dan mag je de expo supercars in Autoworld niet missen!

PRAKTISCHE INFO
Algemeen
Autoworld Museum Brussels
| Jubelpark 11, 1000 Brussel | Tel. +32 (0)2 736 41 65 |Internet: autoworld.be
Expo Supercar Story | 17 december 2021 – 23 januari 2022
Openingsuren | Dagelijks open van 10-17 u (zaterdag en zondag tot 18u.)
Toegangsprijs | Volwassene: 15 euro | Senior: 12 euro | Student: 11 euro | Kind (6-12 jaar): 8 euro
Bereikbaarheid
Trein (NMBS) | Station Merode:  350 meter | Station Schuman: 750 meter | Station Brussel-Centraal: 3,6 km | Kortingscode op online treintickets
Bus (MIVB) | Merode: Lijn 22 – 27 – 61 – 80
Bus (Tec) | Halte Brussel Nerviërslaan
Tram | Merode: Lijn 81 – 83
Metro | Merode: Lijn 1 & 5 | Schuman: Lijn 1 & 5
Parking auto | rand van het park of omliggende straten (parkeermeter) | Parking Tongerenstraat | Stafhouder Braffortstraat (650 meter) | My Park: Menapiërsstraat | Be park: Grote Haagstraat (850 meter)
OPMERKING
Personen met beperkte mobiliteit en groepen met touringcar mogen zich aanbieden aan de intercom van de slagboom van de esplanade voor het museum.

Meer evenementen en tijdelijke tentoonstellingen vind je in onze rubriek Nieuws!

Beeldmateriaal: Supercars in Autoworld

Over deze auteur

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *