Als jonge speurder of expert aan het werk in Brusselse en Waalse musea

Onder de noemer “Viens t’a(musées)!” start Marmaille & Co, een koepelorganisatie van 56 Brusselse en Waalse musea, vanaf 22 februari 2019 een nieuwe actie om jongeren kennis te laten maken met hun aanbod. Daarbij kunnen zijzelf op avontuur trekken om verborgen schatten te vinden of zichzelf te laten groeien tot experts, met een eigen badge!

Een gezinsbezoek aan de deelnemende musea wordt op deze manier een heuse belevenis, voor jong en oud. Vraag het jongerenpaspoort aan de balie van de deelnemende musea en start meteen de expeditie. Meer informatie en een overzicht van de deelnemers vind je terug op: Museumzoom.be

About Steven Loockx

Auteur Steven Loockx reist graag per openbaar vervoer naar zijn vakantiebestemming. Wandelvakanties in combinatie met lokaal transport genieten zijn voorkeur. Op reportage neemt hij je mee naar stilteplekken rekening houdend met het budget en duurzaamheid. Ook themaparken weten hem te bekoren. Op dit reisplatform deelt Steven zijn belevingen en geeft je praktische tips.

Check Also

Club Med in Tignes

Getest en goedgekeurd: all-inclusive skivakantie bij Club Med in Tignes

Een echte familiale wintersportbestemming, zegt Reisreporter Tom over het Franse skidomein Tignes-Val d’Isère. Maar liefst twee derde van de 300 km pistes kleurt daar blauw. Omdat familiaal en Club Med bij elkaar passen ligt het voor de hand dat Club ook in Tignes aanwezig is, en dat zelfs met gloednieuwe accommodaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *