Als jonge speurder of expert aan het werk in Brusselse en Waalse musea

Onder de noemer “Viens t’a(musées)!” start Marmaille & Co, een koepelorganisatie van 56 Brusselse en Waalse musea, vanaf 22 februari 2019 een nieuwe actie om jongeren kennis te laten maken met hun aanbod. Daarbij kunnen zijzelf op avontuur trekken om verborgen schatten te vinden of zichzelf te laten groeien tot experts, met een eigen badge!

Een gezinsbezoek aan de deelnemende musea wordt op deze manier een heuse belevenis, voor jong en oud. Vraag het jongerenpaspoort aan de balie van de deelnemende musea en start meteen de expeditie. Meer informatie en een overzicht van de deelnemers vind je terug op: Museumzoom.be

Over deze auteur

Auteur Steven Loockx reist graag per openbaar vervoer naar zijn vakantiebestemming. Wandelvakanties in combinatie met lokaal transport genieten zijn voorkeur. Op reportage neemt hij je mee naar stilteplekken rekening houdend met het budget en duurzaamheid. Ook themaparken weten hem te bekoren. Op dit reisplatform deelt Steven zijn belevingen en geeft je praktische tips.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *