Als jonge speurder of expert aan het werk in Brusselse en Waalse musea

Onder de noemer “Viens t’a(musées)!” start Marmaille & Co, een koepelorganisatie van 56 Brusselse en Waalse musea, vanaf 22 februari 2019 een nieuwe actie om jongeren kennis te laten maken met hun aanbod. Daarbij kunnen zijzelf op avontuur trekken om verborgen schatten te vinden of zichzelf te laten groeien tot experts, met een eigen badge!

Een gezinsbezoek aan de deelnemende musea wordt op deze manier een heuse belevenis, voor jong en oud. Vraag het jongerenpaspoort aan de balie van de deelnemende musea en start meteen de expeditie. Meer informatie en een overzicht van de deelnemers vind je terug op: Museumzoom.be

About Steven Loockx

Auteur Steven Loockx reist graag per openbaar vervoer naar zijn vakantiebestemming. Wandelvakanties in combinatie met lokaal transport genieten zijn voorkeur. Op reportage neemt hij je mee naar stilteplekken rekening houdend met het budget en duurzaamheid. Ook themaparken weten hem te bekoren. Op dit reisplatform deelt Steven zijn belevingen en geeft je praktische tips.

Check Also

cruise_rivages-du-monde_saint-malo-01

DOEN: cruise langs Atlantische havensteden met Rivages du Monde

Tijdens zijn maidentrip voer de World Explorer van cruiserederij Rivages du Monde langs Atlantische havensteden van Portugal, Spanje en Frankrijk. Aan boord geniet reisreporter Bruno van heerlijke culinaire hoogstandjes van sterrenchefs. Eenmaal van boord bezoekt hij bekende en onbekende kuststeden. Met uitstappen van maximaal 4 uur weet hij de beste bezienswaardigheden in elke stad te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *