Wandelgids Treinstapper 1 vernieuwd en opnieuw verkrijgbaar

Vlaanderen wandelt (opnieuw) en dat heeft ook Grote Routepaden gemerkt. Hun succesformule waarbij je als gezin of vriendenkring van station tot station kan wandelen, was al snel uitverkocht. Daarom is recent de wandelgids Treinstapper 1 herdrukt met up-to-date informatie over openbaar vervoer en trajectwijzigingen.

Van Geraardsbergen tot Genk
De vernieuwde wandelgids brengt je van het heuvelachtige Geraardsbergen in het westen tot het multiculturele Genk in het oosten. De parels van wandelingen met afstanden van 20 tot 27 km zijn ideale daguitstappen voor groot en klein. In de vernieuwde wandelgids werden trajectwijzigingen aangebracht en informatie over halteplaatsen voor het openbaar vervoer aangepast.

Praktische informatie voor een vlotte bereikbaarheid
Het begin- en eindpunt van de wandelingen stond voorheen al goed aangeduid. Maar nu worden ook de onderliggende haltes vermeld. Hierdoor kunnen wandelingen makkelijk ingekort worden, wat voor de minder ervaren wandelaars wat meer flexibiliteit biedt. Ook informatie over de beschikbaarheid van loketten of ticketautomaten en faciliteiten zoals picknicktafels onderweg werden opgenomen in deze wandelgids.

Foto: wandelen in de fruitstreek rond Sint-Truiden. © Toerisme Sint-Truiden.

Op stap dan maar!
Kortweg, met de vernieuwde wandelgids Treinstapper 1 heb je alle troeven in handen voor een geslaagd wandelavontuur. Er zijn geen redenen meer om binnen te blijven, de natuur nodigt je immers uit om haar opnieuw te ontdekken. Ook benieuwd naar deze fijne dagtochten? De wandelgids is verkrijgbaar via de website www.groteroutepaden.be aan een democratische prijs van 17 euro en wordt via de post aan huis geleverd.

PRAKTISCHE INFO
Algemeen
Wandelgids Treinstapper 1, uitgegeven door: Grote Routepaden | Beatrijslaan 72 | 2050 Antwerpen | Tel.: +32 (0)3 232 72 18 | Internet: groteroutepaden.be
Bereikbaarheid
NMBS (trein)| nmbs.be
De Lijn (bus) | delijn.be

P.S. Check voor meer inspiratie ook de wandelgids Treinstapper 2!

Zelf ook een treinstapper?
Zo ja, wat vind jij het meest mooiste traject en wat is je ervaring met deze wandelingen? Of ontdekte je onderweg een bijzonder plekje? Laat het ons weten met een reactie hieronder.

P.S. Onderweg prachtige foto’s geschoten?
Deel ze op Instagram en tag ons via @dichtbijhuisbe of gebruik de hashtag #dichtbijhuistips.

Over deze auteur

Auteur Steven Loockx reist graag per openbaar vervoer naar zijn vakantiebestemming. Wandelvakanties in combinatie met lokaal transport genieten zijn voorkeur. Op reportage neemt hij je mee naar stilteplekken rekening houdend met het budget en duurzaamheid. Ook themaparken weten hem te bekoren. Op dit reisplatform deelt Steven zijn belevingen en geeft je praktische tips.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *