Fiets- en Wandelbeurs gaat dit jaar digitaal

De Vlaams-Nederlandse Fiets- en Wandelbeurs beleeft dit jaar voor het eerst een online editie. Op 23 en 24 april 2021 presenteert ze een interactief digitaal event: de ‘Fiets- en Wandelbeurs Online Experience’.

Alternatieve oplossing
Het online-event is een alternatief voor de fysieke beurs in Jaarbeurs Utrecht, die op 7 en 8 mei 2021 op het programma stond. Volgens Theo Jorna, directeur van Hicle Events, is het momenteel niet mogelijk een volwaardige fysieke beurs op poten te zetten ondanks de toch wel grote belangstelling. Tegelijkertijd keken de organisatoren uit naar de optie van een digitale editie voor de fiets- en wandelbeurzen in Utrecht en Gent.

Op zoek naar inspiratie
Op de digitale fiets- en wandelbeurs kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor het komende fiets- en wandelseizoen. Interactie met andere bezoekers en exposanten is daarbij zeker mogelijk. Zo kunnen fiets- en wandelliefhebbers online stands bezoeken, ‘in realtime’ (video)chatten met exposanten en brochures downloaden. Daarnaast worden er ook onlinelezingen en -workshops georganiseerd waarbij bezoekers vragen kunnen stellen aan ervaren fietsers en wandelaars. Wie dorst gekregen heeft van al dat wandelen, kan online ‘borrelen’ met andere cafégangers in het Fiets- en wandelcafé.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Algemeen
Digitale fiets- en wandelbeurs ‘Online Experience’| 23 en 24 april 2021 | Internet: www.hicle-events.com

Coverfoto: © Hicle-events

About Fons Jacobs

Check Also

Fietsen in Castellon

Fietsen in Castellon: de prachtige Spaanse kustroute

De Spaanse kustprovincie Castellon, ten zuiden van Catalonië, maakte indruk op reisreporter Tom. Hij ging er fietsen in een nog onbebouwde en licht heuvelachtige groene kuststrook. Fietsen doorheen geschiedenis, natuurpracht en rust, een absolute aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *