Livigno

Nieuw in Livigno: beleef een tropische sfeer op de piste

Van twee nieuwe liften, een shuttle service tussen de twee skigebieden en de mogelijkheid om ’s avonds te langlaufen tot een nieuw funpark: dat is wat wintersporters deze winter in het Italiaanse Livigno aan nieuwigheden kunnen verwachten.

Om het openbaar vervoersysteem in het Italiaanse skiresort Livigno te optimaliseren kunnen gasten vanaf deze winter kiezen om gebruik te maken van de Ski-link service, een shuttle die wintersporters nog sneller en efficiënter tussen de twee skigebieden vervoert. De Noordlijn verbindt het Mottolino skigebied met de Valandrea stoeltjesliften, de Zuidlijn brengt gasten van Carosello 3000 naar de Teola-Pianoni Bassi stoeltjesliften.

Twee nieuwe liften
Het skigebied Mottolino Fun Mountain is uitgebreid met twee nieuwe liften. De nieuwe Yepi lift is er speciaal voor de kleinste wintersportliefhebbers. Deze zespersoonsstoeltjeslift heeft een beschermstang en een bewegende loopband die zich automatisch in hoogte aanpast om in- en uitstappen te vergemakkelijken. De tweede nieuwe lift is de ‘Easy Lift’, die de Mottolino kabelbaan verbindt met de Trepalle stoeltjeslift.

Carosello 3000
Met de nieuwe Carosello 3000 lift is het vervoer van gasten bijna verdubbeld, van 1.800 naar 3.200 personen per uur.

Livigno

Tropische sfeer op de piste
Het is Livigno gelukt om voor dit nieuwe winterseizoen het langverwachte nieuwe funpark ‘The Beach’ te realiseren. Sneeuw en strand zijn niet twee begrippen die je vaak associeert met elkaar, maar in Livigno zal de tropische sfeer in de sneeuw je versteld doen staan. In het funpark wanen de wintersporters zich in tropische sferen met palmbomen, kokosnoten en surfboards.

Ook langlaufen in de avond
Sinds deze winter is het voor langlaufliefhebbers ook mogelijk na zonsondergang de sporen in de sneeuw te volgen. De vijf kilometer lange crosscountry track is iedere donderdagavond tot 22:00 geopend.

Voor meer informatie zie www.livigno.eu

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *