Vakantievoordeel

Vakantievoordeel: 3 tips om te besparen op je volgende reis

Reizigers en daguitstappers die op zoek zijn naar leuke tips voor trips vinden het ongetwijfeld niet erg tijdens hun speurtocht fikse kortingen of voordelen te vinden. Onze redactie vond een website die kortingen verzameld in maar liefst 17 rubrieken. Als voorbeeld selecteerden wij drie voordelen die je zeker niet onberoerd laten!

Vakantievoordeel

Zo geniet je van een korting op je hotelkamer.

Kamer boeken en betalen met fikse korting
Laten we meteen van start gaan met mogelijk het grootste voordeel. Die vind je wellicht via TagCity bij Otel.  Op deze website vind je hotels over de wereld van goedkope tweesterrenhotels tot de meeste luxueuze resorts. Tijdens onze vergelijking stelden we vast dat de prijzen zeer competitief zijn tegenover andere boekingsites. Gebruik je de kortingscode van TagCity, dan geniet je een voordeel van 5%!

Vakantievoordeel

Vergelijk en bespaar op je vliegtickets.

Voordelen op je vakantiepakket
Op zoek naar goedkope vliegtickets? Dan is de kans groot dat je tijdens je zoektocht landt op de Expedia website. Deze online aanbieder helpt reizigers bij het gemakkelijk plannen en boeken van reizen van vluchten. Wat wij bijzonder gemakkelijk vonden, is dat je haast een volledig vakantiepakket kan samenstellen: van vliegvakanties tot hotels met huurauto’s ter plekke of treinreizen en cruises. Je hebt zelfs de keuze bepaalde attracties en diensten te selecteren. Wij genoten tien euro korting op bepaalde activiteiten!

Vakantievoordeel

Ook op pretparken kan je een korting bekomen.

Korting op alle Plopsatickets
Wat te doen met de kids tijdens de aankomende schoolvakanties? Eén van de Plopsa-parken bezoeken is altijd een goed idee. En wie meent dat Plopsland enkel voor kleine snotters is, zit er goed naast. Ook volwassenen amuseren zich geweldig in de wereld van Plop, Kwebbel, Samson en vliegende Maya De Bijtjes. Via TagCity geniet je zes euro korting op alle tickets!

Tot besluit
De slogan van Tagcity is: weeral geld gespaard. Dat klopt ook met onze bevindingen. Bovendien biedt de kortingssite meer dan enkel vakanties of daguitstappen aan. Wij telden niet minder dan 13 rubrieken. Dus keuze te over voor voordelig shoppingplezier. Maar vooral, veel succes bij het plannen van je volgende reizen of daguitstappen!

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *