Timelapse toont België hoe je het nog nooit zag

Denk aan mooie landen en België zal niet snel tussen je lijstje staan. En dat is eigenlijk wel jammer, want ons land heeft verschillende plekjes die zeker de moeite waard zijn! De jonge fotograaf Charles Picqué maakte een driedelige timelapse-reeks die zijn evolutie sinds 2013 in deze videokunst weergeeft. Opmerkelijk is ook dat hij enkel beelden van België gebruikte. Zet de video in de hoogste kwaliteit op full screen en realiseer je dat er meer is aan België dan je denkt!

Evolution III from Charles Pacqué on Vimeo.

About Katy Goelen

Check Also

investeren in vastgoed in gent

Gent: Waar geschiedenis en moderniteit elkaar ontmoeten in vastgoed en toerisme

Nestelend aan de samenvloeiing van de rivieren de Leie en de Schelde in België, vind je een stad waar geschiedenis en moderniteit op een unieke manier samenkomen: Gent. De stad, beroemd om zijn prachtige architectuur en rijke culturele erfgoed, biedt een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor vastgoedinvesteerders en toeristen die hunkeren naar een mix van het oude en het nieuwe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *