Vechtdal eerste camperplaats in Nederland met wellness

Vechtdal eerste camperplaats in Nederland met wellness

Vechtdal Overijssel krijgt in Nieuwleusen de eerste camperplaats in Nederland met wellness faciliteiten. De camperplaats ligt in het rustige Vechtdal op de grens van het idyllische Reestdal en is een initiatief van Janny Dekens in samenwerking met provincie Overijssel. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van haar in vervulling.

Alle comfort zoals in een spa
Camperplaats Vechtdal beschikt over 12 ruime verharde camperplaatsen van 80 m² waarvan vier met privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon. Daarmee is het de eerste camperplaats van Nederland met wellness mogelijkheden. Faciliteiten als broodjesservice, arrangementen en gratis WiFi, gecombineerd met de rust en ruimte in de omgeving maakt de nieuwe camperplaats een aanwinst voor de regio. De camperplaats is goed bereikbaar op zo’n 7 km van de A28, die Utrecht met Groningen verbindt.

Omgeving vol smaak
De directe nabijheid van cultuurrijke Hanzesteden als Zwolle en Kampen en pittoreske plaatsen als Giethoorn, Staphorst, Dalfsen, Ommen en Hardenberg maken de ligging ideaal voor camperliefhebbers. De Vecht biedt, al kronkelend door het Vechtdal, veel recreatiemogelijkheden en ook je kan er vanaf de camperplaats veel fiets- en wandelroutes maken. Deze regio bruist van de vele streekproducenten en smaakadressen, zoals Wijngoed de Reestlandhoeve met wijnwandelpad, wijnproeverijen en arrangementen.

Foto: © Camperplaats Vechtdal

Leave a Comment