Speciaal: overnachten in een luxesuite op de Pier van Scheveningen

Wil je absoluut zeker zijn dat je wakker wordt met zicht op zee? Boek dan een suite op de Pier van Scheveningen! Het nieuwe ‘Pier-project’ levert 5 luxueuze hotelkamers af met een eigen buitenruimte met panoramisch zicht op de Noordzee en zelfs een jacuzzi. Genieten dicht bij huis!

Luxueus logeren
In navolging van de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices en het eerste Reuzenrad boven de zee, werd er tot voor kort hard gewerkt aan het volgende Pier-project: 5 Pier Suites op het Toreneiland van het Scheveningse icoon. De exclusieve hotelsuites zijn af en klaar om hun gasten te ontvangen. De exclusieve kamers van ruim 30 m² groot beschikken allemaal over een jacuzzi en garanderen een volledig panoramisch zicht op de Noordzee. Na de oplevering van deze vijf Pier Suites volgen er nog acht stijlvolle Cabins, die op de buitenste ring van het Zuidereiland worden gerealiseerd.

depier2

De Pier Suite
De Pier Suite

Bijzondere ervaring
“Met de komst van de Pier Suites voegen we weer een spannend element toe aan de veelzijdigheid van de vernieuwde Pier. De luxe kamers in boutiquestijl zijn van alle gemakken voorzien en bieden een adembenemend uitzicht op de Noordzee. In combinatie met een dagje uitwaaien of ontspannen aan het strand, een bezoek aan de vele culturele bestemmingen, een wellnessarrangement of rondje Reuzenrad wordt overnachten op De Pier een bijzondere ervaring” , aldus Herman Smit, general manager van De Pier. Een Pier Suite boeken kan via www.piersuites.nl

Tweede leven
De vernieuwde Pier is sinds juli 2015 weer open voor publiek en biedt inmiddels een ware foodboulevard aan met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festival, culturele evenementen, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks gratis toegankelijk vanaf 10u. Meer info: www.pier.nl

Foto’s: © Pier Suites

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

attractiepark Europa-Park

Uitgetest: dwars door Europa in attractiepark Europa-Park

Met de vakantie in het vooruitzicht trok Reisreporter Evy met haar gezin door Europa. Ze smulden churros in een Moors stationnetje, maakten een ritje met een Londense bus en namen een verfrissende duik in Griekse wateren. En dat allemaal op drie dagen tijd! Want in het Duitse attractiepark Europa-Park maak je binnen de kortste keren een spectaculaire reis door Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *