Nieuwe gidsen Logeren bij Belgen boordevol kwaliteitsadresjes

De nieuwe gidsen van Logeren bij Belgen liggen weer in de winkelrekken. Ook voor de editie 2016/17 jaagt het auteursduo Peter Jacobs en Erwin De Deckers kwaliteit achterna op zoek naar Belgische B&B in zowel Frankrijk als Italië, Spanje, Portugal en Marokko.

Kwaliteitscontrole
Jaarlijks brengen auteurs Peter Jacobs en Erwin De Decker hun logiesgidsen Logeren bij Belgen uit met oog voor kwaliteit. Ze selecteren opmerkelijke logeeradressen in het buitenland, door Belgen gerund die het roer helemaal durfden omgooien. Het geheim dat de gidsen zo succesvol maakt? Peter en Erwin bezoeken elk adres om de uitbaters aan het woord te laten en te checken of de logies aan de kwaliteitscriteria en de wettelijke normen voldoen.

Luieren aan het zwembad of liever op ontdekking in de natuur? De gidsen bieden een ruim assortiment voor elk type vakantieganger.

Luieren aan het zwembad of liever op ontdekking in de natuur? De gidsen bieden een ruim assortiment voor elk type vakantieganger.

Gezonde keuzestress
Verrassend is ook dit jaar weer de grote verscheidenheid in het aanbod. Betaalbare adressen wisselen af met exclusievere, die net over de grens liggen of zelfs tot ver in het buitenland reiken. De keuze is enorm: van een grotwoning in Andalusië of een luxekamer in een Toscaans palazzo tot een villa met gastronomische table d’hôtes aan de Côte d’Azur of een B&B in een romantisch kasteel.

Tips van lezers
Zelfs voor wie liever de sportieve tour opgaat of net wil genieten van zijn welverdiende vakantie, vindt mogelijkheden genoeg in de gidsen. Ook stellen of gezinnen met kinderen komen ruimschoots aan hun trekken. Bovendien vind je in de gidsen opmerkelijke uitstaptips en de favorieten van de lezers. Je komt meteen te weten waar de beste table d’hôtes liggen en waar het rustig of kindvriendelijk is.

De nieuwe editie Logeren bij Belgen.

De nieuwe editie Logeren bij Belgen.

Praktisch
Logeren bij Belgen in Frankrijk en Logeren bij Belgen in Italië, Spanje, Portugal en Marokko (editie 2016/17) vind je in elke boekhandel (EUR 19,99). Meer informatie op de officiële website van Logeren bij Belgen: www.bestchambresdhotes.com

Foto’s: © Logeren bij Belgen

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Een reactie op “Nieuwe gidsen Logeren bij Belgen boordevol kwaliteitsadresjes”

  1. Er zijn tienduizende adresjes van belgen die gasten ontvangen, daarvan zijn er enkele betalende in een boekje neergepend. Kwestie om de uitgever ook iets te laten verdienen, maar dan wel doorgerekend aan de gasten van die verblijven. Succes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *