3 unieke wellness ervaringen in Thailand

Wie Thailand zegt, zegt ontspanning. In alle betekenissen van het woord. Wellness, meditatie, detox behandelingen en hot-yoga sessies zijn er niet weg te denken. Wie een innerlijke reiniging niet ziet zitten, kan ook prima genieten van een verse kokosnoot op het strand. Deze 3 heerlijke resort zorgen alvast voor een onvergetelijke ervaring!

Absolute Sanctuary – Koh Samui
Om balans terug te vinden en meer inzichten te krijgen in een gezonde lifestyle is Absolute Sanctuary de locatie waar je moet zijn. De lijst met green smoothies en cold pressed juices is oneindig. In het resort wisselen yoga sessies zich af met persoonlijke detox behandelingen op maat. Daarnaast ervaar je er totale rust omdat Absolute Sanctuary zich enkel focust op volwassenen. Vroeg in de ochtend gaat het yoga programma van start met yin yoga en hot yoga sessies die tussen de spabehandeling in de wellness door worden gegeven. De dag wordt afgesloten met een authentieke Thaise massage op het strand. Met zicht op zee waarbij de zon aan de horizon verdwijnt is het simpelweg onmogelijk om niet volledig tot rust te komen.

Het luxueuze resort Amanpuri in Phuket. © Amanpuri Phuket

Het luxueuze resort Amanpuri in Phuket. © Amanpuri Phuket

Amanpuri – Phuket
In de meest exclusieve hotels van Aman Resorts wordt altijd iets nieuws geïntroduceerd, zo ook in het Amanpuri resort in Phuket. Afgelopen zomer ligt de focus op mentaal en spiritueel helende thema’s. Het spa programma richt zich op persoonlijke aandacht in kleine groepen. Binnen het programma vind je vier thema’s; zuivering, mentaal bewustzijn, fitness en gewichtsverlies. Aangrenzend ligt een privéstrand en ieder verblijf beschikt over een eigen zwembad. De natuur komt op de eerste plaats bij Aman Resorts, met als resultaat dat de jungle en het resort samenkomen alsof het van nature zo had moeten zijn.

Mandarin Oriental – Bangkok
Bangkok schetst over het algemeen een beeld van een snelle, levendige stad waar alles non-stop doorgaat. Toch is de eeuwenoude, Thaise wellness traditie ook zichtbaar in deze wereldstad. Het 140 jaaroude resort Mandarin Oriental laat zien dat Bangkok naast alle hectiek ook een oase van rust kent waar tijd niet aan de orde is. Mandarin Oriental heeft inmiddels met haar berg aan ervaring de nodige awards binnengesleept. Wie na een dag aan spa en massages zich weer wil bevinden onder de mensen kan zich melden bij de Bamboo Bar, een klassieke bar waar het ultieme urban gevoel van de stad wordt binnengelaten dankzij lokale jazz performers.

Meer informatie over Thailand en de nodige reisinspiratie: www.tourismthailand.org

Coverfoto: © Mandarin Oriental Bangkok

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *