Bath verwelkomt nieuwe spa van L’Occitane

De stad Bath in Groot-Brittannië opent vandaag de deuren van de eerste spa van L’Occitane en Provence. ‘The Garden Spa by L’Occitane’ ligt in het centrum van de UNESCO Werelderfgoedstad en biedt exclusieve behandelingen met de producten van het Franse schoonheidsmerk.

Ontspannende tuinen
De nieuwe L’Occitane Spa beschikt over vier gerenoveerde behandelkamers waaronder een dual room en een gloednieuwe ontspanningsruimte die toegang geeft op de tuinen. Ideaal om je voor of na de behandeling te ontspannen. In de luxueuze nagelstudio kan je genieten van een hand- en voetverzorging. Tot slot zal er een ruimte gewijd worden aan de aromatische producten van L’Occitane.

Aanstaande moeders
Het stokpaardje van de nieuwe spa zal de 60 minuten durende ontspannende massage met verbena zijn, bekend om zijn kalmerende en herstellende eigenschappen. De aromatische verbenaplant is een belangrijk kruid in het zuiden van Frankrijk. Geavanceerde lichaamsbehandelingen zoals revitaliserende en ontgiftende scrubs en zelfs specifieke behandelingen voor mannen en aanstaande moeders maken ook deel uit van het aanbod.

Meer info: www.thebathpriory.co.uk/spa/the-garden-spa

Coverfoto: © stayinbath.org / The Bath Priory

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *