Voordelig richting zonnig Zuid-Frankrijk met Thalys

Genoeg van de winter? Thalys ook! De hogesnelheidstrein lanceert Zon-Thalys en brengt reizigers elke zaterdag van 24 juni 2017 tot 26 augustus 2017 naar de zonovergoten steden Valence, Aix-en-Provence en Marseille in het zuiden van Frankrijk. Wees er snel bij! Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 9 februari 2017.

Comfortabel reizen
Met de Zon-Thalys reis je in alle met de trein richting zonnige vakantiebestemming! De tijd doden gaat gemakkelijk met een boek of reisgids, een gezelschapsspel en zelfs surfen op het internet. Comfort 1 en Comfort 2 genieten de hele rit van een gratis wifiverbinding.

Vanuit Brussel en Antwerpen
Tickets voor de Zon-Thalys zijn beschikbaar vanaf 40 euro in Comfort 2 en vanaf 89 euro in Comfort 1, voor reizen vanuit Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. De Zon-Thalys geeft reizigers de kans om in slechts 3u36 van Brussel-Zuid naar Valence te reizen, en in 4u55 naar Marseille.

Trein met Thalys naar de zonovergoten terrassen in de binnenstad van Avignon.

Trein met Thalys naar de zonovergoten terrassen in de binnenstad van Avignon.

Sunshine Promotie
Reizigers die hun ticket reserveren tussen 9 februari 2017 en 15 februari 2017 kunnen genieten van een extra lage prijs in Comfort 1. Dankzij de ‘Sunshine Promotie’ kunnen tickets gereserveerd worden aan slechts 65 euro, mits de reis doorgaat tussen 24 juni 2017 en 26 augustus 2017. Reizigers in Comfort 1 kunnen genieten van extra diensten aan boord, zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats en de internationale pers aan boord.

Hoe reserveren?
Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf 9 februari op thalys.com, via de Thalys app, in de NMBS stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op +32 70 66 77 88.

Dienstregeling (onder voorbehoud)

Richting Marseille Richting Brussel en Antwerpen
Antwerpen-Centraal 08u37 Marseille 16u06
Brussel-Zuid 09u25 Aix-en-Provence 16u21
Valence 13u01 Avignon 16u44
Avignon 13u35 Valence 17u33
Aix-en-Provence 14u04 Brussel-Zuid 21u23
Marseille 14u20 Antwerpen-Centraal 22u05

Foto’s: © Pixabay

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *