Voordelig met de boot naar Zuid-Engeland

Een retourtje over het Kanaal is nooit een slecht idee: stevig ontbijten, thee proeven, fietsen, wandelen of kastelen en tuinen bezoeken. Bovendien ben je in no time van Calais naar Dover en dat zelfs voor een prikje dankzij de zomeraanbiedingen van P&O Ferries.

Goedkoop en snel op de eindbestemming
Door de beperkte reistijd naar Engeland is een korte vakantie aan de overkant van Het Kanaal perfect haalbaar, zeker dankzij 2 aantrekkelijke aanbiedingen van P&O Ferries op de route Calais-Dover:

Nog tot 14 juli betaal je slechts
€ 67 (auto + max. 9 passagiers) voor een tweedaagse retour
€ 70 (auto + max. 9 passagiers) voor een vierdaagse retour

Het reguliere tarief bedraagt € 50 per enkele reis voor auto en inzittenden.

Er is ook nog het volgende aanbod: wie vóór 17 juli boekt voor een reis tussen 1 juni en 30 september krijgt een voedseltegoedbon ter waarde van £ 20 (ongeveer € 25) te gebruiken op de terugreis Dover-Calais van een langere vakantieboeking.

De agenda in Zuid-Engeland
Er is in het zuiden van Engeland zoveel te zien dat je in één-twee-drie een pak reisprogramma’s kunt samenstellen. En natuurlijk kan je ook die typisch Engelse evenementen bezoeken waarvan enkele vóór 14 juli zijn geprogrammeerd.

Typisch Engels zijn de Antiques Roadshows waarvan een editie op 16 juni in Ightam Mote, nabij Sevenoaks, wordt georganiseerd. Dat zal trouwens gebeuren in het fantastische decor van een 14de-eeuwse manor house.

Muzikaal uitje
Een dag later, op 17 juni, is er in Bedgebury een optreden van de legendarische Tom Jones, de zanger die al 100 miljoen platen heeft verkocht. Overigens is er rond Bedgebury heel wat te zien zoals het National Pinetum & Forest, een plaats voor actieve recreatie, in het hart van het Wealden landschap.

Liefhebbers van klassieke muziek gaan op 9 juli naar Leeds Castle voor een spectaculair openluchtconcert op een spectaculaire plaats en met het fantastische Royal Philharmonic Concert Orchestra.

Foto: © Arturas Kerdokas

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *