Thalys sluit feestjaar af met lagere ticketprijzen

Thalys vierde dit jaar haar 20ste verjaardag en wil dat feestjaar in stijl afsluiten. Daarom stelt het bedrijf zes weken voor de kerstperiode duizenden tickets ter beschikking aan een zacht prijsje. Want een winterse citytrip tussen 19 december en 15 februari is nooit een slecht idee!

Parijs en Nederland schakelen over op wintertijd
Geen idee wat te geven met kerst of oudejaar? Waarom niet een trip naar Parijs met vrienden of familie om er de stad in een kerstdecor te herontdekken, of naar Amsterdam om te kuieren langs de met sneeuw bedekte kanalen? Thalys biedt iedereen de kans om zo’n winterse citytrip te maken. Tussen 15 november en 5 december zullen namelijk 78 000 tickets richting Parijs en Nederland aan een spotprijs verkocht worden, dit zowel voor Comfort 2 als voor Comfort 1.

Praktisch
Reservatiedata:
 nog tot 5 december 2016
Reisdata: van 19 december 2016 tot 15 februari 2017
Tarieven en bestemmingen:
€20 | 14 000 tickets richting Parijs in Comfort 2
€29 | 49 000 tickets richting Parijs en Nederland in Comfort 2
€45 | 15 000 tickets richting Parijs en Nederland in Comfort 1, met een gamma aan diensten, waaronder een maaltijd die geserveerd wordt aan de zitplaats.

Duitsland, een echte hotspot tijdens de feestdagen
Het is haast onmogelijk om te mijmeren over kerstmarkten zonder te denken aan Duitsland. Om reizigers ten volle te laten genieten van deze magische sfeer, verkoopt Thalys tijdens de kerstperiode ook duizenden tickets aan een laag prijsje richting Duitsland. Voor slechts €19 in Comfort 2 en €30 in Comfort 1 reist u al naar een van de Duitse bestemmingen: Aken, Keulen, Düsseldorf, Duisburg, Essen of Dortmund. Wie ervoor kiest om naar Essen te gaan (op 1u52 van Brussel), mag zeker niet vergeten om het industriële complex van Zollverein te bezoeken, pret verzekerd voor sneeuwliefhebbers

Vergelijken en aankopen van Thalys tickets kan via deze link: www.b-europe.com

Foto: © Thalys

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *