Oog in oog met het mysterieuze carnaval van Venetië

Geen mooier carnavalsfeest om in beeld te brengen dan dat van Venetië. Hilda Staels en Theo Janssens, man en vrouw én gepassioneerde fotografen, zakten vorig jaar af naar de festiviteiten in de Italiaanse stad. Het resultaat? Een prachtige fotoreeks vol kleur, magie en mysterie!

VenetiëCarnaval5 VenetiëCarnaval6 VenetiëCarnaval8 VenetiëCarnaval11 VenetiëCarnaval12 VenetiëCarnaval16 VenetiëCarnaval19 VenetiëCarnaval20 VenetiëCarnaval22 VenetiëCarnaval24 VenetiëCarnaval27 VenetiëCarnaval28 VenetiëCarnaval30 VenetiëCarnaval31

Foto’s: © Hilda Staels en Theo Janssens, beiden actief bij fotoclub Prisma.

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Lenteskiën in de Haute Savoie

Lenteskiën in de Haute Savoie

Eind maart kan je nog perfect gaan lenteskiën in de Haute Savoie, in de schaduw van de Mont Blanc. Daarnaast is er ook genoeg zon om je dagen te vullen met nieuwe sportieve en avontuurlijke ervaringen. Je wordt hier bovendien royaal voor beloond met culinaire gezelligheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *