moezelwijn

Logeertip aan de Moezel: hotel Weinhaus Berg in Bremm

Het Duitse Moezelgebied is een dichtbijbestemming die altijd charmeert. Wandelen of fietsen langs de betoverende meanders brengt je helemaal tot rust. Een tof adresje om te overnachten vind je in Bremm. Het hotel Weinhaus Berg maakt met haar lekkere wijnen en mooie uitzichten van je weekendje Moezel een totaalervaring!

Een romantisch uitzicht op het buitenterras!

Een romantisch uitzicht op het buitenterras!

Ideale ligging
Wie het beste van de Moezel wil zien, heeft met het hotel Weinhaus Berg geen betere locatie. De charmante accommodatie ligt in het dorpje Bremm, in een prachtige meander van de Moezel en aan de bekende Mont Calmont, de steilste wijnberg van Europa met een stijging van 65 procent. Het dorpje ligt op 24 km van Cochem en op 12 km van Zell, beide stadjes zijn vlot bereikbaar.

Tal van troeven
Het hotel, geliefd bij heel wat Vlamingen, telt 20 tweepersoonskamers en 2 single kamers, recentelijk allemaal gerenoveerd. Het restaurant biedt een ruime keuze van onder meer lokale gerechten en biedt op de wijnkaart een assortiment aan van geselecteerde wijnen uit de onmiddellijke omgeving. Genieten van dat alles kan op een mooi buitenterras!

Weinhaus Berg in Bremm

Weinhaus Berg in Bremm

Wandelparadijs
Wandelaars komen in dit hotel zeker aan hun trekken. Vanaf hier vertrekken namelijk enkele tientallen kilometers aan wandelpaden. Als je het hotel buitengaat kan je onder meer wandelen naar de Calmont met de beroemde Klettersteig of naar de overkant van de Moezel waar je de kloosterruïne Stuben en de Petrusberg tegenkomt.

Fietsen langs de Moezel
Wie graag fietst heeft via een tunneltje onder de Bundestrasse onmiddellijk aansluiting met de mooie Moselradweg (langs de Moezel) zowel in de richting van Cochem als naar Zell. Fietsen kan je bij het hotel huren (gasten krijgen een korting van 10 procent) en wie zijn eigen fiets meebrengt kan hem ’s nachts in de garage van het hotel onderbrengen.

PRAKTISCHE INFO
Weinhaus Berg
| Moselstrasse 39 | D-56814 Bremm
Tel: 0049/2675 301 | Internet: www.weinhausberg.de | E-mail: [email protected]

Foto’s: © Weinhaus Berg

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *