Deze 6 indrukwekkende hotels openen dit jaar hun deuren

Slapen in een glazen box, een art hotel, energieneutraal dromen of wandelen in het private natuurreservaat van je hotel: 2017 heeft heel wat in petto als het op originele accommodatie aankomt. 6 unieke hotels openen in de loop van het jaar hun deuren. Wij geven alvast een voorproefje!

Amsterdam: duurzaam. Zin in een paar dagen Amsterdam? Weet dan dat eind 2017 Hotel Jakarta de deuren op de kop van het Java-Eiland in Amsterdam zal openen. Een hotel dat volledig energieneutraal gebouwd wordt! Zorgeloos genieten dus van het restaurant, de skybar, de wellness en fitnessruimte, het zwembad, de subtropische tuin - die overigens exclusief wordt aangelegd door De Hortus - of het omringende stadspark. Inclusief fenomenaal uitzicht over de stad Amsterdam en het glinsterende IJ. © SeArch.nl

Amsterdam: duurzaam. Zin in een paar dagen Amsterdam? Weet dan dat eind 2017 Hotel Jakarta de deuren op de kop van het Java-Eiland in Amsterdam zal openen. Een hotel dat volledig energieneutraal gebouwd wordt! Zorgeloos genieten dus van het restaurant, de skybar, de wellness en fitnessruimte, het zwembad, de subtropische tuin - die overigens exclusief wordt aangelegd door De Hortus - of het omringende stadspark. Inclusief fenomenaal uitzicht over de stad Amsterdam en het glinsterende IJ. © SeArch.nl

Stockholm: kunst, comfort en design. Het At Six Art hotel opent in maart 2017 de deuren op Brunkebergstorg in Stockholm en verwelkomt haar gasten in een van de 302 kamers en 41 suites. Voor de ultieme luxe is er de Presidential Suite van maar liefst 85 vierkante meter. Het design is in handen van het Londense architectenbureau Universal Design Studio. Overal in het hotel worden gasten omringd door kunst en design, je zou er bijna voor binnenblijven. © At Six

Stockholm: kunst, comfort en design. Het At Six Art hotel opent in maart 2017 de deuren op Brunkebergstorg in Stockholm en verwelkomt haar gasten in een van de 302 kamers en 41 suites. Voor de ultieme luxe is er de Presidential Suite van maar liefst 85 vierkante meter. Het design is in handen van het Londense architectenbureau Universal Design Studio. Overal in het hotel worden gasten omringd door kunst en design, je zou er bijna voor binnenblijven. © At Six

München: woonkamer with a view. In het najaar van 2017 opent BEYOND by Geisel de eerste luxe stadsresidentie op de Marienplatz in hartje München. De gasten zullen zich snel thuis voelen in dit exclusieve onderkomen met een gezellige woonkamer, een keuken en 24/7 conciërgeservice. De Spaanse architecten van Nieto Sobejano Arquitectos zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van deze accommodatie. Hoogtepunt vormen de acht kamers met fabelachtig uitzicht op het historische stadhuis. Maar ook in de andere 20 kamers en suites hebben gasten kamerhoge ramen met een panoramisch uitzicht op de Viktualienmarkt en over de daken van de stad. © Bayerische Hausbau

München: woonkamer with a view. In het najaar van 2017 opent BEYOND by Geisel de eerste luxe stadsresidentie op de Marienplatz in hartje München. De gasten zullen zich snel thuis voelen in dit exclusieve onderkomen met een gezellige woonkamer, een keuken en 24/7 conciërgeservice. De Spaanse architecten van Nieto Sobejano Arquitectos zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van deze accommodatie. Hoogtepunt vormen de acht kamers met fabelachtig uitzicht op het historische stadhuis. Maar ook in de andere 20 kamers en suites hebben gasten kamerhoge ramen met een panoramisch uitzicht op de Viktualienmarkt en over de daken van de stad. © Bayerische Hausbau

Noordzee: garnalen en de zee. In juli 2017 wordt aan de kust van Büsum, Noord-Duitsland, hotel Küstenperle geopend. Het viersterrenhotel beschikt over 92 kamers en suites en is ontworpen in een modern maritiem design. Het restaurant van het hotel serveert Noord-Duitse specialiteiten waaronder lokale Noordzeegarnalen. Als het geen strandweer is, dan kunnen de gasten in de bibliotheek verblijven of genieten van een heerlijke massage. Ook zijn er twee exclusieve wellness-suites op de bovenste verdieping met eigen sauna, een vrijstaand bad en een eigen terras. © Hotel Küstenperle / Büsum

Noordzee: garnalen en de zee. In juli 2017 wordt aan de kust van Büsum, Noord-Duitsland, hotel Küstenperle geopend. Het viersterrenhotel beschikt over 92 kamers en suites en is ontworpen in een modern maritiem design. Het restaurant van het hotel serveert Noord-Duitse specialiteiten waaronder lokale Noordzeegarnalen. Als het geen strandweer is, dan kunnen de gasten in de bibliotheek verblijven of genieten van een heerlijke massage. Ook zijn er twee exclusieve wellness-suites op de bovenste verdieping met eigen sauna, een vrijstaand bad en een eigen terras. © Hotel Küstenperle / Büsum

Chalkidiki: je eigen natuurgebied. Eind juni 2017 wordt het schiereiland Chakidiki in een klap de nieuwe Griekse hotspot van 2017 met de opening van het super-de-luxe Sani Dunes hotel. Vanuit alle kamers en suites hebben hotelgasten, die ouder dan 12 jaar moeten zijn, vrij uitzicht op zee. Daarnaast beschikt het hotel over een zeven kilometer lang privézandstrand, een eigen jachthaven en last but not least: een eigen natuurgebied om even helemaal bij te komen en te onthaasten. © Sani Holidays

Chalkidiki: je eigen natuurgebied. Eind juni 2017 wordt het schiereiland Chakidiki in een klap de nieuwe Griekse hotspot van 2017 met de opening van het super-de-luxe Sani Dunes hotel. Vanuit alle kamers en suites hebben hotelgasten, die ouder dan 12 jaar moeten zijn, vrij uitzicht op zee. Daarnaast beschikt het hotel over een zeven kilometer lang privézandstrand, een eigen jachthaven en last but not least: een eigen natuurgebied om even helemaal bij te komen en te onthaasten. © Sani Holidays

Dubai: glazen dozen. De architectuur van het Royal Atlantis hotel in Dubai doet denken aan oversized glazen dozen die onregelmatig op elkaar zijn gestapeld. Het hotel telt 46 verdiepingen met maar liefst 800 kamers en 231 appartementen, allemaal met zicht op de zee. Het luxe hotel opent in december 2017. Royal Atlantis wordt omringd door fleurige tuinen en waanzinnige infinity pools met uitzicht op zee. Ook is het hotel voorzien van een enorm aquarium, een twee kilometer lang zandstrand en een waterpark. Een bijzonder en letterlijk hoogtepunt is het zwembad op 90 meter hoogte! © BESIX Group

Dubai: glazen dozen. De architectuur van het Royal Atlantis hotel in Dubai doet denken aan oversized glazen dozen die onregelmatig op elkaar zijn gestapeld. Het hotel telt 46 verdiepingen met maar liefst 800 kamers en 231 appartementen, allemaal met zicht op de zee. Het luxe hotel opent in december 2017. Royal Atlantis wordt omringd door fleurige tuinen en waanzinnige infinity pools met uitzicht op zee. Ook is het hotel voorzien van een enorm aquarium, een twee kilometer lang zandstrand en een waterpark. Een bijzonder en letterlijk hoogtepunt is het zwembad op 90 meter hoogte! © BESIX Group

Amsterdam: duurzaam. Zin in een paar dagen Amsterdam? Weet dan dat eind 2017 Hotel Jakarta de deuren op de kop van het Java-Eiland in Amsterdam zal openen. Een hotel dat volledig energieneutraal gebouwd wordt! Zorgeloos genieten dus van het restaurant, de skybar, de wellness en fitnessruimte, het zwembad, de subtropische tuin - die overigens exclusief wordt aangelegd door De Hortus - of het omringende stadspark. Inclusief fenomenaal uitzicht over de stad Amsterdam en het glinsterende IJ. © SeArch.nl Stockholm: kunst, comfort en design. Het At Six Art hotel opent in maart 2017 de deuren op Brunkebergstorg in Stockholm en verwelkomt haar gasten in een van de 302 kamers en 41 suites. Voor de ultieme luxe is er de Presidential Suite van maar liefst 85 vierkante meter. Het design is in handen van het Londense architectenbureau Universal Design Studio. Overal in het hotel worden gasten omringd door kunst en design, je zou er bijna voor binnenblijven. © At Six München: woonkamer with a view. In het najaar van 2017 opent BEYOND by Geisel de eerste luxe stadsresidentie op de Marienplatz in hartje München. De gasten zullen zich snel thuis voelen in dit exclusieve onderkomen met een gezellige woonkamer, een keuken en 24/7 conciërgeservice. De Spaanse architecten van Nieto Sobejano Arquitectos zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van deze accommodatie. Hoogtepunt vormen de acht kamers met fabelachtig uitzicht op het historische stadhuis. Maar ook in de andere 20 kamers en suites hebben gasten kamerhoge ramen met een panoramisch uitzicht op de Viktualienmarkt en over de daken van de stad. © Bayerische Hausbau Noordzee: garnalen en de zee. In juli 2017 wordt aan de kust van Büsum, Noord-Duitsland, hotel Küstenperle geopend. Het viersterrenhotel beschikt over 92 kamers en suites en is ontworpen in een modern maritiem design. Het restaurant van het hotel serveert Noord-Duitse specialiteiten waaronder lokale Noordzeegarnalen. Als het geen strandweer is, dan kunnen de gasten in de bibliotheek verblijven of genieten van een heerlijke massage. Ook zijn er twee exclusieve wellness-suites op de bovenste verdieping met eigen sauna, een vrijstaand bad en een eigen terras. © Hotel Küstenperle / Büsum Chalkidiki: je eigen natuurgebied. Eind juni 2017 wordt het schiereiland Chakidiki in een klap de nieuwe Griekse hotspot van 2017 met de opening van het super-de-luxe Sani Dunes hotel. Vanuit alle kamers en suites hebben hotelgasten, die ouder dan 12 jaar moeten zijn, vrij uitzicht op zee. Daarnaast beschikt het hotel over een zeven kilometer lang privézandstrand, een eigen jachthaven en last but not least: een eigen natuurgebied om even helemaal bij te komen en te onthaasten. © Sani Holidays Dubai: glazen dozen. De architectuur van het Royal Atlantis hotel in Dubai doet denken aan oversized glazen dozen die onregelmatig op elkaar zijn gestapeld. Het hotel telt 46 verdiepingen met maar liefst 800 kamers en 231 appartementen, allemaal met zicht op de zee. Het luxe hotel opent in december 2017. Royal Atlantis wordt omringd door fleurige tuinen en waanzinnige infinity pools met uitzicht op zee. Ook is het hotel voorzien van een enorm aquarium, een twee kilometer lang zandstrand en een waterpark. Een bijzonder en letterlijk hoogtepunt is het zwembad op 90 meter hoogte! © BESIX Group

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *