Luxueus slapen op het strand in Nederland

Ontwaken in een zacht, warm bed met het strand en de zee als voortuin. Het bestaat in Nederland onder de noemer Beach Villa. Neem dat vooral heel letterlijk: een potige 6-persoonsvilla staat met houten pilaren in het zand geplant.

Landal GreenParks, de grootste aanbieder van strandhuizen in Nederland, lanceert 74 nieuwe Beach Villa’s in badplaats Hoek van Holland. Tussen de Nieuwe Waterweg en de Strandboulevard aan de voet van de duinen staan de comfortabele 4-tot-6-persoonsstulpjes te blinken, die bovendien het hele jaar door te boeken zijn.

Mooi design
De strandvilla’s gaan dankzij de neutraal gekozen kleuren volledig op in het landschap en zijn daarnaast voorzien van alle luxe. Vanuit de woonkamer krijg je een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de Nieuwe Waterberg.

Getest en goedgekeurd
Eerder al concludeerde Landal GreenParks met de strandhuisjes in Julianadorp aan Zee dat de formule erg succesvol is. Logisch, want geef toe: op het strand leven en logeren en genieten van zonsondergangen met het geruis van de zee op de achtergrond is wel een bijzondere ervaring. En dat zo dicht bij huis.

Citytrippen
Bovendien hoeft je uitje naar Nederland geen strandvakantie te worden. Delft en Den Haag liggen slechts 21 km van de Hoek van Holland en Rotterdam zo’n 33 km. Eenmaal daar heb je de mogelijkheden maar uit te kiezen: winkelen kan in Den Haag, cultuur op snuiven in Delft en de buurt onveilig maken in Rotterdam.

Meer informatie en reserveringen op www.landal.nl/hoekvanholland

Bron: Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen

Foto: © Landal GreenParks

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Grand Tour of Switzerland

Onze ‘Grand Tour of Switzerland’

Zwitserland, genesteld in het hart van Europa, is de droombestemming van elke “roadtripper”. Maar een leuke route kiezen tijdens je vakantie is niet altijd even gemakkelijk. Door de uiteenlopende landschappen zijn er veel opties. Daarom lanceerde Toerisme Zwitserland de ‘Grand Tour of Switzerland’, een kaart met routes langs de verschillende hoogtepunten van het land waarmee je je reis zelf kan samenstellen. Wij bekeken de kaart en kozen voor de routes langs Genève, Yverdon-Les-Bains, Gstaad en Luzern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *