Volgende krokusperiode rechtstreeks naar Fins en Noors Lapland

Van februari tot maart volgend jaar voorziet reisagent en Scandinaviëspecialist NORDIC in samenwerking met Jetairfly rechtstreekse vluchten vanaf Brussel naar Kittila in Fins Lapland en Tromsø in Noors Lapland. Goed nieuws dus voor wie in de krokusvakantie de koude vlakten van het Noorden wil verkennen!

Krokusvakantie inbegrepen
De vluchten vertrekken elke zondag tijdens de krokusperiode van 5 februari 2017 tot en met 5 maart 2017 ’s ochtends in Brussel en zijn ruim voor de middag op hun bestemming. Terugvluchten worden voorzien rond de middag.

Een belevenis in het Noorden: meerijden met husky's

Een belevenis in het Noorden: meerijden met husky’s

Nadruk op Tromsø
Het nieuwe winteraanbod van NORDIC wordt bovendien op de vluchten aangepast. Tromsø staat daarbij extra in de kijker met vakantieformules die een perfecte mix vormen van de stad, bergen, skiën en kust. Een voorsmaakje:

Ontdek Tromsø en omgeving
Na een directe vlucht van Brussel naar Tromsø start een 8-daagse Laplandreis in Noord-Noorwegen. Starten doen we met een 3-daags verblijf in Tromsø, een van de meest levendige en aangenaamste steden van Noord-Noorwegen. Nadien staan er 4 dagen rust op het programma te midden van een schitterende natuur vanuit het prachtige Malangen Resort waar je verblijft in een hotelkamer, appartement of seaside cabin met uitzicht op de fjorden. Unieke en diverse activiteiten zoals excursies met de sneeuwscooter, de husky’s en de rendieren vervolledigen het aanbod.

Op zoek naar het noorderlicht in Tromsø

Op zoek naar het noorderlicht in Tromsø

Varen onder het noorderlicht
Tromsø, de stad van het noorderlicht, ook wel Parijs van het Noorden genaamd, vormt bij deze reis de begin- en eindbestemming. Na een verblijf in de stad scheep je in aan boord van een van de schepen van Hurtigruten voor een 4-daagse zeereis naar Kirkenes en terug. Onderweg passeer je schitterende fjorden, ruwe kustlandschappen en kan je zelfs de Noordkaap bezoeken.

Hoogtepunten van Lapland in Jeris
Superleuke week voor avontuurlijke koppels, families of individuele gasten die op zoek zijn naar een actieve sneeuwvakantie in het prachtige landschap van Lapland. Maak kennis met de schattige husky’s, spring op de rendierslede, beleef een spannende rit op de sneeuwscooter of blijf in de buurt van het hotel om er te gaan ijsvissen, een wandeling te maken met de sneeuwraketten, te rodelen of een sneeuwman te maken. Hotel Jeris ligt op slechts 50 minuten van de luchthaven van Kittilä.

Foto’s: © Jamen Percy | Ido Meirovich | Kaj Sennelöv

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *