Handig: deze kaart bundelt de wifiwachtwoorden van luchthavens wereldwijd

Op vliegvakantie vertrekken staat vooral gelijk aan wachten. Dode momenten vullen we hier liefst op met getokkel op onze smartphone, als er tenminste gratis wifi is. Dat regel je door deze kaart op je telefoon te zetten. In een handomdraai beschik je dan namelijk over bijna alle wachtwoorden in verschillende luchthavens wereldwijd!

Wifi Map
Blogger Anil Polat van foXnoMad had het ingenieuze idee om de wachtwoorden van wifinetwerken op luchthavens te verzamelen op een downloadbare kaart. Reizigers kunnen zelf aanpassingen of foute gegevens melden zodat de kaart steeds up-to-date blijft. Van alle grote luchthavens, van Kaapstad tot Reykjavik en een heleboel in de Amerikaanse staten, vind je de wachtwoorden op de kaart terug.

Applicaties
Heb je liever een overzicht in een app op je smartphone? Dan is WiFox voor iOS en Android een oplossing. Dit is een betalende applicatie, ontwikkeld door foXnoMad, die je wegwijs maakt doorheen de netwerken op de luchthavens. De gratis app WiFi Map gaat zelfs nog verder en geeft een overzicht van wifiwachtwoorden op openbare plaatsen. Handig om al je reisavonturen meteen te delen. Beschikbaar voor iOS en Android.

Foto: © Danil Roudenko

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Fjordmino

Fjordmino: nieuwe fiets- en wandelroute in Denemarken

In de regio Kystlandet, aan de oostkust van Jutland, is een nieuwe fiets- en wandelroute opgezet om Horsens Fjord zowel wandelend als fietsen te verkennen. De nieuwe zogenaamde Fjordmino is een cirkelvormige route van 52 kilometer en volgt voor het grootste gedeelte de nationale fietsroute nr. 5.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *