Dankzij deze kaart scoor je steeds de goedkoopste vliegtickets

Het Amsterdamse bedrijfje PaperFlies heeft een handige tool ontwikkeld die je in één oogopslag de beste tarieven voor vliegtickets toont. Heb je dus geen idee waar je naartoe wilt? Dan helpen de richtprijzen je op weg naar je nieuwe bestemming.

200 bestemmingen
De startup PaperFlies ontwikkelde een wereldkaart waarop de beste vliegtickettarieven voor verschillende bestemmingen op aangegeven staan. Door voor een vertrekluchthaven te kiezen zijn de laagste tarieven naar meer dan 200 locaties zichtbaar op de kaart. Dat maakt het eenvoudig om bestemmingen met elkaar te vergelijken.

Gemakkelijk vergelijken
De functie is vooral bedoeld voor mensen die op vakantie willen maar geen bestemming in gedachten hebben. Op basis van de ingevoerde reisdata worden de bestemmingen en de beste prijzen voorgesteld. Klikken op de prijs geeft extra details over de reis en de mogelijkheid om de vlucht te boeken.

Uitgebreid aanbod
PaperFlies is een reiszoekmachine en filtert dagelijks duizenden reisaanbiedingen om de beste vliegticketprijzen en pakketreizen aan te bieden. Meer dan 1.100 reiswebsites sloten zich al aan bij het platform, waardoor de consument gebruik kan maken van het beste aanbod op de markt.

Coverfoto: © Pixabay

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *