Safarisharing laat je een Afrikaanse safari delen

Safarisharing, een nieuwe concept bedacht in Amsterdam, laat je op een betaalbare manier in groep op safari vertrekken door het principe van deeleconomie. Het online platform maak het namelijk mogelijk voor reizigers om samen een safari te boeken in Oost-Afrika. Zo kan je ook individueel voordelig het Afrikaanse wildlife spotten.

Samen op safari
Het platform van oprichters Daan Degenkamp en Jorrit Kooi wil de klantbehoefte koppelen aan het lokale safari-aanbod. Veel vakantiegangers en zakenreizigers vinden het namelijk lastig om een reisgroep te vinden op de dag dat ze op safari willen. Gevolg? Ze gaan uiteindelijk niet, wat een gemiste kans is voor het toerisme in Afrika. Safarisharing lost dit probleem op en brengt beide partijen samen.

Deeleconomie
“Met het onafhankelijke online platform brengen we de deeleconome ook naar de reisindustrie en maken we gebruik van de huidige online mogelijkheden. We werken samen met de Oost-Afrikaanse betalingsdienst 3G Direct Pay, om ook de betaling betrouwbaar en snel te laten verlopen. Dit maakt van ons het eerste complete e-commercebedrijf binnen de safari-industrie”, aldus oprichter Jorrit Kooi.

Meer info: www.safarisharing.com

Foto: © Dale Johnson

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Rondreis door Zuid-Afrika

Getest en goedgekeurd: 14-daagse rondreis door Zuid-Afrika

Uitgestrekte landschappen, idyllische stranden, wijnhuizen, The Big 4 en een warme cultuur, komen je meteen tegemoet wanneer je voet aan land zet in het prachtige Zuid-Afrika. Staat dit meest zuidelijke punt van het continent al een tijdje op je bucketlist? Reisreporter Lien ging je voor en belooft het je: Zuid-Afrika zal je je niet beklagen tijdens een 14-daagse rondreis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *