Vier de zomer in een strandhotel

Helemaal relaxen tussen de duinen, afkoelen met een frisse duik, de voetjes in het zand en fantastische zonsondergangen vanaf een gezellig terras? Van Schoorl en Toscane tot Franse streken als Bretagne en Normandië: met uitzicht op zee is het altijd vakantie. Zomers genieten doe je – weer of geen weer – in een strandhotel van Logis Hotels!

Weg van de massa
Je hoeft echt niet ver te vliegen om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Op slechts 50 kilometer afstand van Amsterdam hoor je niets dan natuurgeluiden in het grootste duingebied van Nederland: Schoorl. Strandhotel Camperduin ligt te midden van duinen, dijken en weilanden en op slechts 100 meter van de zee. Het enige dat jij deze zomer ziet vliegen zijn de vogels uit vogelreservaat De Putten.

Strandhotel Camperduin. © Logis Hotels

Strandhotel Camperduin. © Logis Hotels

Iets minder Hollands? Ecoresort Casa degli Ulivi ligt wat verder weg, maar minstens zo afgelegen. Op het Toscaanse eiland Elba kun je milieuvriendelijk genieten van Italiaanse gastvrijheid en exclusieve service: er zijn vijf kamers, geheel in stijl met het eiland. Denk: lokaal, harmonieus en een ultiem zomergevoel!

Franse sprookjes
Natuurfanaten zijn aan het juiste adres bij Hôtel de Pen Bron in het Franse Bretagne. Dit strandhotel is uniek in zijn soort door de bijzondere ligging in een bos op schiereiland Guérande in zee. Guérande kent een lange historie die ook zeker niet onverdienstelijk was: die van het Witte Goud. Liever zoet dan zout? Aan de roze granieten kust van Noord-Bretagne ligt een ander prachtig strandhotel met zeezicht. Seafood en cider kan in Hôtel le Manoir du Sphinx niet ontbreken!

Hôtel le Manoir du Sphinx. © Logis Hotels

Hôtel le Manoir du Sphinx. © Logis Hotels

Zit jouw favoriet er nog niet tussen? We hebben het lekkerst voor het laatst bewaard. Want een hotel met de naam Hôtel le Bellevue kan natuurlijk niet anders dan een subliem uitzicht hebben. De prachtige tuin van Bellevue, aan de kust van Normandië, kijkt uit op de zee. En door de serre kan daar ook bij minder weer van worden genoten. Dit hotel in Franse stijl met Franse keuken ademt – hoe kan het ook anders – één en al Franse klasse.

Meer informatie en boekingen www.logishotels.nl.

Coverfoto: © ReisenAKTUELL

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *