Sherlock tour Londen

De ultieme Sherlock Holmes tour in Londen

Zin in een citytrip in het spoor van de Londense misdaad? Dan ben je bij Sherlock Holmes aan het juiste adres. Maar, tenzij je over een flinke portie Sherlockology beschikt, flitsen de hotspots waarschijnlijk te snel voorbij aan je netvlies. Daarom bundelen wij de belangrijkste plaatsen uit de detectivereeks.

Bezoek de iconische locaties van de tv-reeks Sherlock
De fictieve detective is het hoofpersonage in de gelijknamige verhalen van de 20ste-eeuwse schrijver Sir Arthur Conan Doyle. Holmes staat bekend vanwege zijn intelligentie en vermogen belangrijke conclusies te trekken uit kleine, vaak schijnbaar onbelangrijke, aanwijzingen. Geflankeerd door zijn trouwe makker Dr. John H. Watson trekt hij door de Londense straten om criminelen op te sporen. Die zoektocht voert vaak naar leuke, hippe en of trendy plekken die het bezoeken waard zijn.  Zie hier, een aanzet tot de ultieme gids voor de Sherlockfan.

PRAKTISCHE INFO
Algemeen
Website boordevol Sherlock Holmes weetjes | www.sherlockology.com
Trailer over de vierde reeks (verschijnt in het voorjaar van 2017) |  www.youtube.com/watch?v=s0fGZKCeSz8
Toerisme Londen | www.visitlondon.com
Toerisme Groot Brittannië |
www.visitbritain.com
Bereikbaarheid
Eurostar | www.eurostar.be
Eurostar pendelt dagelijks tussen Brussel en Londen. Tijdig vooraf boeken is een slimme garantie voor prijsgunstige treintickets. 
Tip! Neem een kijkje op de website van Eurostar voor nog meer voordelen tijdens je citytrip. De Visitor Oyster Card is ook te koop via www.eurostar.be of in de barrijtuigen op de trein, zodat je bij aankomst in St. Pancras meteen de stad kan induiken.

Over deze auteur

Deze fervente fietser verkende de grenzen van België, ontdekte de Straffe cafés en proefde van de Straffe streekbieren. In de artikels van Bruno Loockx lees je mee over de schouders van deze straffe levensgenieter en gunt hij je een kijk op zijn avonturen in ons land en ver daarbuiten.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *