Geweldig: Kroatië opent strand speciaal voor honden

Goed nieuws voor gezinnen met een hond! Je hoeft je trouwste viervoeter niet langer thuis te laten want in Kroatië is een volledig hondvriendelijk strand geopend. Meer bepaald in Crikvenica staan de ligstoelen met zicht op de oceaan al klaar!

Volledige service voor honden
Na een verfrissende duik in de Adriatische Zee, kunnen de honden gebruikmaken van de volledig uitgeruste douches op het kleine kiezelstrand voor ze richting de allereerste hondenbar in Kroatië trekken! Naast koele biertjes of kruidenthee, speciaal voor de beestjes, serveert deze bar ook hondensnacks, gebakjes en ijs voor de grote trek na een drukke dag zwemmen en rondhuppelen. Maar ook de baasjes hoeven niets te kort te komen, want ook zij kunnen er terecht voor een hapje en een drankje, samen met hun viervoetige vrienden.

Honden genieten van hun stranddag

Honden genieten van hun stranddag.

Culturele parel aan de oceaan
Crikvenica ligt aan de Kvarnergolf in de Adriatische Zee en is omgeven door een prachtig strand. Naast de vele natuurlijke bezienswaardigheden, kan je er genieten van tal van culturele en historische monumenten, zoals de Kerk van de Hemelvaart van de Heilige Maagd Maria, het stadsmuseum van Crikvenica, de archeologische site Igralište en de grot Jama Vrtare Male. Voor wie op zoek is naar avontuur, biedt Crikvenica allerlei activiteiten zoals wandelen, fietsen, duiken en het Adrenalinepark!

Meer info: www.rivieracrikvenica.com en www.croatia.hr

Foto’s: © Grayling

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *