Costa Cruises stuurt je alleen op cruise

Een cruisevakantie en alleen reizen gaan perfect samen, zeker nu Costa Cruises de eenpersoonstoeslag overboord gooit voor meer dan dertig van zijn cruises ver weg. Dit is het moment om in je eentje te gaan cruisen, naar Rio de Janeiro, de Malediven of naar tal van andere bestemmingen die tot de verbeelding spreken.

Waarom niet in je eentje op cruisevakantie gaan? Een cruiseschip is een veilige omgeving en ook als je alleen bent kun je je perfect amuseren en uiteraard ook andere mensen ontmoeten. Er is van alles aan boord: van zwembad, gym, sterrenrestaurant tot luxe spa. Tijdens een cruise zie je fantastische bestemmingen waar je wellicht niet snel alleen naartoe reist. Voeg daarbij dat op de plaatsen waar je aanmeert de excursies zijn georganiseerd.

Enkele singlevriendelijke cruises uit het aanbod:
1. Italië, Spanje, Marokko, Canarische Eilanden en Brazilië

Met de Costa Fascinosa maak je een fascinerende reis van 17 dagen vanuit het Italiaanse Savona. De reisroute voert langs Barcelona, Casablanca en Tenerife. Daarna wacht de grote oversteek van de Atlantische Oceaan, zes dagen naar Brazilië. Via Recife, Maceio en Salvador de Bahia bereik je het prachtige Rio de Janeiro. Deze cruise is een boeiende mix van Europese bestemmingen, UNESCO Werelderfgoed en meeslepende Braziliaanse sfeer.

2. Malediven, Sri Lanka en de koraaleilanden Laccadiven
Dit wordt een paradijselijke vakantie die start met een tweedaags verblijf in Malé, Malediven. Nadien gaat het richting Colombo, de kleurrijke en levendige hoofdstad van Sri Lanka. Vervolgens legt het cruiseschip aan in India, bij Mormugao met zijn zandstranden en bij Mumbai waar je kennis maakt met Bollywood en met het prachtige strand van Chowpatty.

3. Europese steden en de Malediven
Een cruiseavontuur dat maar liefst twintig dagen duurt ! Eerst vaar je langs steden zoals Rome, Messina, Argostoli en Heraklion. Daarna gaat het richting Rode Zee en verder naar Eilat (Israel), Aqaba (Jordanië) en Salalah (Oman). Na het doorkruisen van de Indische Oceaan bereik je het heel bijzondere eiland Malé, hoofdstad van de Malediven.

De afvaarten van deze singlevriendelijke reizen zijn in november en december 2016. Voor informatie over de cruises zonder eenpersoonstoeslag: www.costacruises.nl

Foto: © Cruisemates

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *