Zomeraanbieding: voordelig op minicruise naar Sardinië

Wat denk je van een reis naar Sardinië, rechtstreeks via Frankrijk en Marseille? Het is nu het ideale moment, want de mooie stranden en schitterende landschappen van Sardinië waren nog nooit zo dichtbij: deze zomer vaart Corsica Linea naar Porto Torres.

De ene wil kristalhelder water, witte zandstranden, culinaire verrassingen en zongerijpte specialiteiten, terwijl anderen dan weer graag een nieuwe cultuur ontdekken. Op Sardinië, het tweede grootste eiland in de Middellandse Zee, zijn beide opties mogelijk! Deze bestemming dichtbij is nu zelfs vlot bereikbaar met je eigen auto dankzij Corsica Linea.

Marseille – Porto Torres tegen uitzonderlijke voorwaarden
Vanaf deze zomer reis je rechtstreeks naar Sardinië vanuit Marseille. Om dat te vieren, genieten reizigers in juli en augustus Prima Sardegna-tarieven. Dat betekent dat je kortingen tot 50 procent kunt krijgen, en dat vanaf de start van de verkoop. Dit aanbod is geldig op een selectie overvaarten in vijf weekends: 30 en 31 juli, 6 & 7, 13 & 14, 20 & 21 en 27 & 28 augustus.

Strandlandschap in Sardinië. © Francesco Maltinti

Strandlandschap in Sardinië. © Francesco Maltinti

Zomerse prijzen
Om goed uitgerust op je bestemming aan te komen, kun je als je dat wilt, een hut reserveren met alle comfort, inclusief een badkamer. Een voorbeeld: voor een heenreis op 13 augustus en terugreis op 28 augustus betaal je 393,40 euro voor twee personen in een hut met douche, wc, wastafel, en een personenvoertuig (tarief onder voorbehoud van beschikbaarheid en onderworpen aan voorwaarden). Een mobilhome, ongeacht zijn afmetingen, rijdt aan boord tegen dezelfde prijs als een auto. En er is geen brandstoftoeslag voor de passagiers en het voertuig.

Minicruise
De overvaart zelf beleef je als een echte cruise. Door in de vroege avond (19u) te vertrekken, kom je ontspannen aan en kun je op de dag van je vertrek nog andere activiteiten doen. De volgende ochtend zet je om 8u voet aan wal op Sardinië. De schepen beschikken over alle nodige faciliteiten en voorzieningen voor een comfortabele korte cruise: restaurants, bars, ontspanningsruimtes (ook voor gezinnen) en boetieks.

Informatie en reservering
Bij uw reisagentschap of Corsica Linea.
Tel: 02 549 08 80
E-mail: [email protected]
Website: www.corsicalinea.be

Coverfoto: © MaxShutterSpeed

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *