NH Collections opent 9 nieuwe hotels

De Spaanse hotelketen NH Hotel Group mag 8 fonkelnieuwe luxehotels in bijna evenveel Europese steden aan hun Collection lijstje toevoegen. Een 9de hotel verwelkomt zijn gasten in september dit jaar. Sleutelwoorden van de bekende hotelketen met al 64 hotels in 13 landen zijn eclectisch en elegant.

Wien Zentrum: vlak aan Europa’s langste winkelstraat Mariahilferstrasse ligt dit hotel in Wenen met een uit glas opgetrokken gevel. Zeven verdiepingen telt het gebouw en je vindt er niet alleen kamers, maar ook werkruimtes en appartementjes met kitchenette.

Wien Zentrum: vlak aan Europa’s langste winkelstraat Mariahilferstrasse ligt dit hotel in Wenen met een uit glas opgetrokken gevel. Zeven verdiepingen telt het gebouw en je vindt er niet alleen kamers, maar ook werkruimtes en appartementjes met kitchenette.

Lisboa Liberdade: gelegen in de gelijknamige Avenida da Liberdade, de elegante met bomen versierde main avenue. Je ben zowel dicht in de buurt bij luxeboetieks als Chanel en Versace, maar ook slechts een wandelingetje van het historisch centrum verwijderd. Genieten kan aan de rooftopbar compleet met zwembad op de 11de verdieping.

Lisboa Liberdade: gelegen in de gelijknamige Avenida da Liberdade, de elegante met bomen versierde main avenue. Je ben zowel dicht in de buurt bij luxeboetieks als Chanel en Versace, maar ook slechts een wandelingetje van het historisch centrum verwijderd. Genieten kan aan de rooftopbar compleet met zwembad op de 11de verdieping.

Vigo: het Spaanse Vigo en meer bepaald het financiële hart van de stad vormt het decor van dit hotel. Het gebouw dateert uit het begin van de 20ste eeuw en heeft nog een neoklassieke façade. 108 kamers liggen verdeelt over 6 verdiepingen en zijn ideaal voor zowel familievakanties als zakenreizen.

Vigo: het Spaanse Vigo en meer bepaald het financiële hart van de stad vormt het decor van dit hotel. Het gebouw dateert uit het begin van de 20ste eeuw en heeft nog een neoklassieke façade. 108 kamers liggen verdeelt over 6 verdiepingen en zijn ideaal voor zowel familievakanties als zakenreizen.

Barcelona Pódium: 5 verdiepingen, 140 kamers, allemaal stijlvol gedecoreerd en sommigen voorzien van een balkon. Het is te vinden in het bruisende centrum, maar belooft dat je weinig ondervindt van de drukte van de binnenstad. Mooi meegenomen: uitblazen kan in het dakzwembad of de sauna.

Barcelona Pódium: 5 verdiepingen, 140 kamers, allemaal stijlvol gedecoreerd en sommigen voorzien van een balkon. Het is te vinden in het bruisende centrum, maar belooft dat je weinig ondervindt van de drukte van de binnenstad. Mooi meegenomen: uitblazen kan in het dakzwembad of de sauna.

Amsterdam Barbizon Palace: verschillende huisjes uit de 17de eeuw en een 15de-eeuwse kapel werden vakkundig omgebouwd tot dit vijfsterrenhotel. De romantiek uit het verleden werd bewaard dankzij houten balken en puntige plafonds. Het ligt in het hart van de Amsterdamse oude wijk op slechts een paar meter van het Centraal Station.

Amsterdam Barbizon Palace: verschillende huisjes uit de 17de eeuw en een 15de-eeuwse kapel werden vakkundig omgebouwd tot dit vijfsterrenhotel. De romantiek uit het verleden werd bewaard dankzij houten balken en puntige plafonds. Het ligt in het hart van de Amsterdamse oude wijk op slechts een paar meter van het Centraal Station.

Köln Mediapark: vanuit de kamers heb je zicht op het meer in het creatieve en industriële Mediapark in Keulen, slechts 15 minuten van het bruisende stadscentrum. De decoratie zet lichte, stijlvolle tinten met een moderne feel centraal. In de badkamer vind je dan weer luxueuze marmer en een regendouche.

Köln Mediapark: vanuit de kamers heb je zicht op het meer in het creatieve en industriële Mediapark in Keulen, slechts 15 minuten van het bruisende stadscentrum. De decoratie zet lichte, stijlvolle tinten met een moderne feel centraal. In de badkamer vind je dan weer luxueuze marmer en een regendouche.

Buenos Aires Centro Histórico: dit hotel ligt niet in Europa, maar wel in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, op een paar meter van het historische La Manzana de las Luces complex. Het werd gebouwd in 2006 en beschikt over 67 chique, hedendaagse kamers, verdeeld over 12 verdiepingen.

Buenos Aires Centro Histórico: dit hotel ligt niet in Europa, maar wel in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, op een paar meter van het historische La Manzana de las Luces complex. Het werd gebouwd in 2006 en beschikt over 67 chique, hedendaagse kamers, verdeeld over 12 verdiepingen.

Barcelona Gran Hotel Calderón: volledig gerenoveerd in 2016 vormt dit vijfsterrenstulpje de toegangspoort tot de belangrijkste plekken en winkelgebieden in de Spaanse stad. Verschillende kamers hebben zelfs een buitenterras dat uitzicht biedt op de bloeiende skyline van Barcelona.

Barcelona Gran Hotel Calderón: volledig gerenoveerd in 2016 vormt dit vijfsterrenstulpje de toegangspoort tot de belangrijkste plekken en winkelgebieden in de Spaanse stad. Verschillende kamers hebben zelfs een buitenterras dat uitzicht biedt op de bloeiende skyline van Barcelona.

Binnenkort open in september 2016: het NH Collection Madrid Suecia. Dat wordt dan al het 7de hotel in de Spaanse hoofdstad van de hotelgroep. Grootste troeven naar verluidt? Een unieke locatie en een sprankelende bar op het hoteldak waar je al nippend van een ‘classy drink’ van de ondergaande zon kan genieten.

Binnenkort open in september 2016: het NH Collection Madrid Suecia. Dat wordt dan al het 7de hotel in de Spaanse hoofdstad van de hotelgroep. Grootste troeven naar verluidt? Een unieke locatie en een sprankelende bar op het hoteldak waar je al nippend van een ‘classy drink’ van de ondergaande zon kan genieten.

Wien Zentrum: vlak aan Europa’s langste winkelstraat Mariahilferstrasse ligt dit hotel in Wenen met een uit glas opgetrokken gevel. Zeven verdiepingen telt het gebouw en je vindt er niet alleen kamers, maar ook werkruimtes en appartementjes met kitchenette. Lisboa Liberdade: gelegen in de gelijknamige Avenida da Liberdade, de elegante met bomen versierde main avenue. Je ben zowel dicht in de buurt bij luxeboetieks als Chanel en Versace, maar ook slechts een wandelingetje van het historisch centrum verwijderd. Genieten kan aan de rooftopbar compleet met zwembad op de 11de verdieping. Vigo: het Spaanse Vigo en meer bepaald het financiële hart van de stad vormt het decor van dit hotel. Het gebouw dateert uit het begin van de 20ste eeuw en heeft nog een neoklassieke façade. 108 kamers liggen verdeelt over 6 verdiepingen en zijn ideaal voor zowel familievakanties als zakenreizen. Barcelona Pódium: 5 verdiepingen, 140 kamers, allemaal stijlvol gedecoreerd en sommigen voorzien van een balkon. Het is te vinden in het bruisende centrum, maar belooft dat je weinig ondervindt van de drukte van de binnenstad. Mooi meegenomen: uitblazen kan in het dakzwembad of de sauna. Amsterdam Barbizon Palace: verschillende huisjes uit de 17de eeuw en een 15de-eeuwse kapel werden vakkundig omgebouwd tot dit vijfsterrenhotel. De romantiek uit het verleden werd bewaard dankzij houten balken en puntige plafonds. Het ligt in het hart van de Amsterdamse oude wijk op slechts een paar meter van het Centraal Station. Köln Mediapark: vanuit de kamers heb je zicht op het meer in het creatieve en industriële Mediapark in Keulen, slechts 15 minuten van het bruisende stadscentrum. De decoratie zet lichte, stijlvolle tinten met een moderne feel centraal. In de badkamer vind je dan weer luxueuze marmer en een regendouche. Buenos Aires Centro Histórico: dit hotel ligt niet in Europa, maar wel in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, op een paar meter van het historische La Manzana de las Luces complex. Het werd gebouwd in 2006 en beschikt over 67 chique, hedendaagse kamers, verdeeld over 12 verdiepingen. Barcelona Gran Hotel Calderón: volledig gerenoveerd in 2016 vormt dit vijfsterrenstulpje de toegangspoort tot de belangrijkste plekken en winkelgebieden in de Spaanse stad. Verschillende kamers hebben zelfs een buitenterras dat uitzicht biedt op de bloeiende skyline van Barcelona. Binnenkort open in september 2016: het NH Collection Madrid Suecia. Dat wordt dan al het 7de hotel in de Spaanse hoofdstad van de hotelgroep. Grootste troeven naar verluidt? Een unieke locatie en een sprankelende bar op het hoteldak waar je al nippend van een ‘classy drink’ van de ondergaande zon kan genieten.

Meer info: www.nh-collection.com

Foto’s: © NH Group

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *