5 dakzwembaden die je het ultieme zomergevoel bezorgen

De skyline van een wereldstad van dichtbij bewonderen of al drijvend wegdromen bij een betoverende zonsondergang: rooftop pools zijn een letterlijk hoogtepunt van iedere vakantie of citytrip. Deze 5 vijf staan op onze lijst: een selectie van adembenemende rooftop pools compleet met even indrukwekkend uitzicht!

New York City – Gansevoort Park Avenue
Een bezoekje aan The Big Apple kan hectisch zijn. In het Gansevoort Park Avenue kunnen gasten bekomen in een oase van rust op het dak van het hotel met uitzicht op het beroemde Empire State Building. Winter of zomer, het heerlijke rooftop zwembad van het Gansevoort zorgt voor verkoeling of verwarming. Het grote terras beschikt ook over een aantal bars met livemuziek, romantische open haarden en een lounge.

The Okura Prestige in Bangkok

The Okura Prestige in Bangkok

Bangkok – The Okura Prestige
In het warme en vochtige klimaat van Thailand is het zwembad van 5-sterrenhotel Okura Prestige zonder twijfel de beste manier om af te koelen na een dag sightseeing in Bangkok. ’s Ochtends zwemmen of ’s avonds genieten van een lekker cocktail: het prachtige zwembad op de 25e verdieping van dit super-de-luxe hotel is dé plek om kennis te maken of opnieuw verliefd te worden op deze weergaloze wereldstad: Bangkok ligt letterlijk aan je voeten.

The Berkeley Hotel in Londen

The Berkeley Hotel in Londen

Londen – The Berkeley Hotel
Harrods, Harvey Nichols en de eindeloze winkelstraten met verfijnde boetieks, prachtige architectuur en het legendarische Hyde Park om de hoek: Knightsbridge is een van de meest prestigieuze buurten van London en de thuis van The Berkeley Hotel. Gasten kunnen ontspannen bij de sublieme rooftop pool en genieten van een vrij uitzicht op de drukte en bezienswaardigheden van de Britse hoofdstad.

Park Hyatt in Sydney

Park Hyatt in Sydney

Sydney – Park Hyatt
Wie een pauze kan gebruiken van de Australische hitte maar nog steeds niet zonder sightseeing kan, is bij het juiste adres in de rooftop pool van het Park Hyatt in Sydney. In alle rust en koelte genieten van het uitzicht op het wereldberoemde Sydney Opera House en kijken naar de aankomst en het vertrek van de vele reusachtige cruiseschepen maakt dit een van de meest spectaculaire en fotogenieke hotelplekken ter wereld.

Grace Hotel in Santorini

Grace Hotel in Santorini

Santorini – Grace Hotel
Voor een vakantie die volledig in het teken staat van luxueuze ontspanning is de infinity rooftop pool van het Grace Hotel de perfecte bestemming. Gelegen op de hellingen van het Cycladische eiland Santorini heeft het zwembad van dit boetiekhotel vrij uitzicht over de Egeïsche zee met een erg mooie zonsondergang. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht: sla vooral de legendarische champagnecocktails en exquise à-la-cartepoolbar gerechtjes niet over.

Bron en foto’s: © Secret Escapes

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *