In Center Parcs Elveden Forest slaap je nu in een boomhut

In het Britse Suffolk, waar Center Parcs Elveden Forest ligt, kun je vanaf nu slapen in een van de 4 gloednieuwe luxueuze boomhutten. In Sherwood Forest en Longleat Forest staan er al slaapboomhutten die zo succesvol zijn dat de trend zich verder zet in andere Center Parcs parken.

Room with a view
Verspreid over zo’n 161 hectare bossen staan de 4 luxeboomhutten aangekleed met een hedendaags design en voorzien van alle comfort. Er kunnen tot 8 gasten logeren in de vier ruime slaapkamers compleet met badkamer en zicht op de boomtoppen. Alle slaapkamers beschikken ook over een balkon afgewerkt met glazen deuren.

Ultramodern
In de woonkamer kun je met het hele gezin relaxen aan de haard, in de zetel of aan de eettafel. In elke boomhut vind je overigens de recentste technologie: een plasma TV, iPod aansluitingen en een volledig uitgeruste keuken met krijtbord voor de kids.

Ontspannen, check!
Liefhebbers kunnen ook ontstressen in een grote jacuzzi of sauna op het buitenterras. Verderop vanaf het terras kom je via een brug terecht bij de spelletjeshut waar je zowel traditionele gezelschapspelletjes als gameconsoles vindt. Voor elk wat wils dus.

Badkamer
Badkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Spelletjeshut
Spelletjeshut
Keuken
Keuken
Eetkamer
Eetkamer
Leefruimte
Leefruimte

Centerparcs UK breidt uit
De lancering van de boomhutten maakt deel uit van een reeks investeringen in de 5 Britse familieparken. De overige Britse Center Parcs parken zijn Sherwoord Forest in Nottinghamsire, Longleat Forest in Wiltshire, Whinfell Forst in Cumbria en het recent in juni 2014 geopende Woburn Forest in Bedfordshire.

Boeken kan via: www.centerparcs.co.uk

Foto’s: © Center Parcs UK

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

skioord Verbier

Budgettips voor ’s werelds beste skioord Verbier

‘Om je dromen waar te maken, moet je soms wat inleveren.’ Skiën in het Zwitserse skioord Verbier stond al een tijd op Reisreporter Tom zijn sneeuwlijst. De geliefde skibestemming werd al voor de tweede keer verkozen tot ’s werelds beste skiresort en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *