Met de kinderen en Peppa Pig op cruise

Voor kinderen is een cruise iedere dag feest, zeker als je vaart met een maatschappij die inspeelt op families met kinderen. Met Costa Cruises amuseert elke leeftijd zich aan boord onder meer met het tekenfilmfiguurtje Peppa Pig en van boord in PortAventura World bij Barcelona.

Voor peuters en kleuters: Peppa Pig aan boord
Binnenkort verwelkomt Costa Cruises een speciale vaste gast aan boord: de legendarische Peppa Pig, het varkentje met hartverwarmende humor. Met uitzendingen in 180 landen in 40 talen is het tekenfilmfiguurtje de onbetwiste favoriet van peuters en kleuters. De wereld van Peppa Pig en haar familie wordt aan boord van de Costa schepen nagebootst met groene heuvels, huizen, bomen, ballonnen en Peppa zelf. Er zijn games, puzzels en een smakelijk menu van het varkentje en uiteraard ontbreekt broertje George niet. Ook het buitenzwembad krijgt een Peppa Pig piratenthema inclusief Opa Pig’s boot op schateiland omringd door palmbomen.

Peppa Pig aan boord van Costa Cruises

Peppa Pig aan boord van Costa Cruises

Voor stoere pubers: ticket voor PortAventura World…
Wie met Costa Cruises vaart door het Westelijk Middellandse Zeegebied en aanmeert in Barcelona krijgt vanaf nu als extra een entreeticket voor het grootste avonturenpark van Spanje: PortAventura World, inclusief fast lane pass om maximaal van de fun te genieten. In het veel bezochte park reis je door werelddelen als het oude China, Polynesië en Mexico langs spectaculaire attracties. PortAventura ligt in het hart van de Costa Daurada op een uur rijden van Barcelona en net buiten badplaats Salou.

… en het nieuwe Ferrari Land
In 2017 wordt er een absolute topper aan toegevoegd: het 60.000 m² grote Ferrari Land met alles over het ‘zwarte paard’ en veel Italiaanse cultuur. Een van de hoogtepunten is de verticale versneller of vrijevalbaan van 112 meter hoog die met 180 kilometer per uur in slechts 5 seconden omhoogschiet om te eindigen met een val van 90 graden, 880 meter lang. Het is het eerste Ferrari Land in Europa, het andere is te vinden in Abu Dhabi.

De achtbanen in PortAventura

De achtbanen in PortAventura

Van 3 tot 17 jaar: elk zijn club
Daarnaast heeft Costa Cruises de Squok Club: een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen. Er zijn 4 clubs voor kids tussen de 3 en 17 jaar: Mini, Maxi, Teen Junior en Teen. Natuurlijk met een speciaal kinderzwembad en videogames. De Costa Fascinosa en de Costa Favolosa hebben een spectaculair AquaPark in openlucht dat zich over twee dekken van het schip uitstrekt met waterspelletjes, een galjoen en een piratenkasteel.

IJs eten in het water
Tieners tussen 12 en 17 jaar vermaken zich in de Teen club die veel leuke activiteiten organiseert: van sporttoernooien tot feesten in het zwembad met een middernachtduik. Grote troef van alle Costa Cruises schepen is het lekkere Italiaanse eten: het ambachtelijk Italiaans ijs en de beste pasta’s en culinaire pizza’s scoren altijd bonuspunten.

Meer info: www.costacruises.nl/B2C/BD/AboutCruising/kids/pages/default.aspx

Foto’s: © Costa Cruises | Gemma Miralda | Cruise Experts

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *