4 x slapen in een sprookjeshuis

Slapen in een sprookjeshuis, welk kind wil dat nu niet? Belvilla biedt een heel reeks vakantiehuizen aan die zo uit een sprookjesverhaal geplukt konden zijn. Slapen als Doornroosje in een kasteel of de grens opzoeken tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland: niet alleen romantisch voor de kids, ook voor de ouders.

Belvilla: slapen als Alice in Wonderland

Belvilla: slapen als Alice in Wonderland

Als Alice in de Ardennen
Kleine flesjes toverdrank, een mini-deurtje in de muur en een verkleedkist vol prinsessenkleedjes op zolder; in de Ardennen staat een sprookjesachtige vakantiewoning waar meisjesdromen overuren maken. Zelfs het theeservies staat klaar, dus Alice kan zo aanschuiven voor een tasje! Eén van de eerdere gasten vat het treffend samen: “Het ’kind’ in ons kwam weer boven”.

Belvilla: slapen in een yurt

Belvilla: slapen in een yurt

Duizend-en-één-nacht in een yurt
Verblijf in een Mongoolse yurt en laat je meeslepen in de verhalen van Duizend-en-één-nacht. Belvilla biedt één yurt in de Ardennen aan en een andere yurt in Friesland, beide met overdadige details en kleuren in de stijl van Sherazade. De yurts hebben een kenmerkende ronde vorm met een groot luchtgat in het dak. Binnen staat een mooi beschilderd bed en ook de andere meubels volgen dezelfde stijl.

Belvilla: slapen als Doornroosje

Belvilla: slapen als Doornroosje

Een kasteel als Doornroosje
Bij een ridder of prinses hoort een kasteel, zo simpel is dat. Belvilla heeft wel honderd kasteelwoningen in haar aanbod die je kan huren als vakantiewoning. Ze staan over heel Europa verspreid met een sterke vertegenwoordiging in Italië en Frankrijk. Sommige kastelen heb je helemaal voor jezelf en in andere kastelen huur je een gedeelte als vakantiewoning. Zo verblijf je in de Bourgogne in de toren van een 15de-eeuws kasteel met zwembad. Neem voor alle kastelen een kijkje op de website van Belvilla.

Belvilla: slapen bij Hans & Grietje of Goudlokje

Belvilla: slapen bij Hans & Grietje of Goudlokje

Thuis bij Hans en Grietje of Goudlokje
Hans en Grietje of Goudlokje zijn juist vertrokken, zo lijkt het bij een popperig vakantiehuis in de Belgische Westhoek. Een huisje aan de Noord-Hollandse kust geeft je hetzelfde gevoel, net als een 18de-eeuwse woning aan de rand van het Berger Bos. Of wat denk je van een sprookjesachtige villa in Hessen?

Meer info: nl.belvilla.be

Foto’s: © Belvilla

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *