Kleurrijke straatdrukte aan de Amerikaanse oostkust

Tientallen wolkenkrabbers, gele taxi’s, brede boulevards, kleurrijke billboards en drukke oversteekplaatsen. Dat vat de rumoerigheid van Amerikaanse steden wel samen. De Duitse fotograaf Stefan Deutsch slaagde er in om een mooie impressie te maken van de straatsfeer aan de Amerikaanse oostkust, met New York op kop.

NY1 NY2 NY3 NY4 NY5 NY6 NY7 NY8 NY9 NY10 NY11 NY12 NY13 NY14 NY15 NY16

Meer info: www.stefandeutsch.de

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

citytrip Bremen

Eco reizen, da’s logisch: citytrip Bremen en Bremerhaven

Meer overstromingen, hetere zomers, klimaatvluchtelingen… Het wordt warmer op onze planeet en de gevolgen zijn niet van de minste. Onze manier van leven moet anders en dus ook onze manier van reizen. Reisreporter Lore ging daarom voor een duurzame manier van reizen voor een citytrip Bremen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *