Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: van Olympic naar Yellowstone National Park

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. Zijn eerste haltes in de Verenigde Staten zijn Olympic en Yellowstone National Park.

Olympic National Park in Washington
Olympic National Park in Washington

1-USA-Olympic-Parc-Washinton2 1-USA-Olympic-Parc-Washinton4 1-USA-Olympic-Parc-Washinton5 1-USA-Olympic-Parc-Washinton6 1-USA-Olympic-Parc-Washinton9

Coeur d'Alene in Idoha
Coeur d’Alene in Idoha
Yellowstone National Park in Wyoming
Yellowstone National Park in Wyoming

5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-2 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-3 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-7 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-9 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-10 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-11 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-12 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-16 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-20 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-21 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-22 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-24 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-25 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-26 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-27 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-28 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-29 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-34 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-35 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-36 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-38 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-39

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

About Peter Arnou

Check Also

rondreis in afrika

Op rondreis in Afrika: 3 landen op jouw to-do lijstje

Het continent Afrika is met zijn 30.370.000 km² het grootste continent op aarde. Met maar liefst 54 landen is het niet onlogisch dat je keuzestress ervaart bij je beslissing voor je rondreis in Afrika. Uiteraard zijn er veel landen die zeker de moeite zijn om door te trekken, maar wij geven je alvast onze 3 favorieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *