Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: van Olympic naar Yellowstone National Park

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. Zijn eerste haltes in de Verenigde Staten zijn Olympic en Yellowstone National Park.

Olympic National Park in Washington

Olympic National Park in Washington

1-USA-Olympic-Parc-Washinton2 1-USA-Olympic-Parc-Washinton4 1-USA-Olympic-Parc-Washinton5 1-USA-Olympic-Parc-Washinton6 1-USA-Olympic-Parc-Washinton9

Coeur d'Alene in Idoha

Coeur d’Alene in Idoha

Yellowstone National Park in Wyoming

Yellowstone National Park in Wyoming

5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-2 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-3 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-7 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-9 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-10 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-11 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-12 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-16 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-20 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-21 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-22 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-24 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-25 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-26 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-27 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-28 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-29 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-34 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-35 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-36 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-38 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-39

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

Over deze auteur

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *