Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: van Olympic naar Yellowstone National Park

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. Zijn eerste haltes in de Verenigde Staten zijn Olympic en Yellowstone National Park.

Olympic National Park in Washington
Olympic National Park in Washington

1-USA-Olympic-Parc-Washinton2 1-USA-Olympic-Parc-Washinton4 1-USA-Olympic-Parc-Washinton5 1-USA-Olympic-Parc-Washinton6 1-USA-Olympic-Parc-Washinton9

Coeur d'Alene in Idoha
Coeur d’Alene in Idoha
Yellowstone National Park in Wyoming
Yellowstone National Park in Wyoming

5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-2 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-3 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-7 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-9 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-10 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-11 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-12 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-16 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-20 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-21 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-22 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-24 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-25 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-26 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-27 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-28 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-29 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-34 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-35 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-36 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-38 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-39

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

About Peter Arnou

Check Also

Rondreis door Zuid-Afrika

Getest en goedgekeurd: 14-daagse rondreis door Zuid-Afrika

Uitgestrekte landschappen, idyllische stranden, wijnhuizen, The Big 4 en een warme cultuur, komen je meteen tegemoet wanneer je voet aan land zet in het prachtige Zuid-Afrika. Staat dit meest zuidelijke punt van het continent al een tijdje op je bucketlist? Reisreporter Lien ging je voor en belooft het je: Zuid-Afrika zal je je niet beklagen tijdens een 14-daagse rondreis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *