Poker Creek & Chicken
Poker Creek & Chicken

Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: Alaska

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. In het derde deel steekt hij de grens over naar Alaska!

Wrangell St. Elias National Park
Wrangell St. Elias National Park

33

Valdez
Valdez
Seward
Seward

8 9-1

Ninilchik & Homer
Ninilchik & Homer

20-1 27 31 32 51

Cantwell & Paxson
Cantwell & Paxson

20 35 40 48 49 69

Denali National Park
Denali National Park

45 72

Poker Creek & Chicken
Poker Creek & Chicken

9

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

About Peter Arnou

Check Also

naar zuid-afrika

Met Air Belgium rechtstreeks naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika moet je minstens een keer in je leven bezoeken. Is het niet voor het aangename weer of de prachtige stranden, dan zeker voor de uitgestrekte natuurparken en de adembenemende uitzichten. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevige wandeling, een avontuurlijke safari, een citytrip of een dagje relaxen in de zon, Zuid-Afrika heeft het allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *