Poker Creek & Chicken
Poker Creek & Chicken

Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: Alaska

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. In het derde deel steekt hij de grens over naar Alaska!

Wrangell St. Elias National Park
Wrangell St. Elias National Park

33

Valdez
Valdez
Seward
Seward

8 9-1

Ninilchik & Homer
Ninilchik & Homer

20-1 27 31 32 51

Cantwell & Paxson
Cantwell & Paxson

20 35 40 48 49 69

Denali National Park
Denali National Park

45 72

Poker Creek & Chicken
Poker Creek & Chicken

9

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

About Peter Arnou

Check Also

E-roadtrip met de Subaru Solterra

E-roadtrip met de Subaru Solterra: op elektrisch avontuur in Zwitserland

Zwitserland, met zijn adembenemende landschappen en pittoreske stadjes, is een paradijs voor roadtrippers. En wat is een betere manier om dit Alpenwonderland te verkennen dan met de milieuvriendelijke en krachtige Subaru Solterra, een volledig elektrische SUV die duurzaamheid en avontuur in perfecte harmonie combineert? Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door Zwitserland en ontdek de voordelen van een E-roadtrip met de Subaru Solterra.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *