Gezocht: proefslapers op Ibiza

Reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij Corendon opent eind juni de deuren van haar eigen hotel Marble Stella Maris op Ibiza. Maar voordat dit 4-sterrenresort echt opengaat volgt eerst nog een grondige inspectie waar jij aan kan deelnemen. Corendon laat namelijk van 10 tot en met 12 juni 100 proefslapers invliegen die het hotel naar hartenlust mogen uitproberen.

Testweekendje weg
De proefslapers vertrekken op vrijdagmiddag 10 juni met een Corendontoestel richting Ibiza en verblijven 3 dagen en 2 nachten in het hotel. Daar hebben ze hebben alle gelegenheid om het hotel en de faciliteiten aan een grondige inspectie te onderwerpen, onder andere met een treasure hunt die Corendon op zaterdag organiseert.

Beste beoordeling
Corendonoprichter Atilay Uslu: ‘Voordat we het hotel openstellen voor betalende klanten willen we dat alle facetten van het hotel getest zijn. Van hotelkamer tot zwembaden, de ligbedjes, hapjes en drankjes, de lobby en receptie. En wie kan ons nieuwe hotel nu beter beoordelen dan onze eigen klanten? Zij kunnen ons precies vertellen of dat wat wij met ons nieuwe hotel willen bieden ook zo door hen ervaren wordt.’

Corendon

Ultieme eilandbeleving
Naast het testen bestaat er ook de gelegenheid om wat van het populaire vakantie-eiland te zien. Op zaterdagavond staat bovendien het openingsfeest gepland met optredens van onder andere verschillende DJ’s en cabaretier Najib Amhali. Zondag is er alle ruimte om uit te slapen en te relaxen en zo het ultieme Ibizagevoel te beleven. Zondagavond vliegen alle proefslapers weer naar Schiphol.

Complete renovatie
Het Stella Maris hotel is gebouwd in 1970 en was een van de eerste resorthotels op Ibiza. Het bestaat uit verschillende gebouwen in een prachtige tuin van ruim 60.000 m². Het hotel is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd en beschikt straks over 295 moderne en comfortabele kamers in Ibiza stijl compleet met 2 zwembaden en een apart kinderbad. Dineren kan in de verschillende à-la-carterestaurants en bars. Kinderen kunnen zich uitleven dankzij verscheidene activiteiten zoals een speeltuin en een fun&game room. In juli en augustus worden er speciale kinderkooklessen georganiseerd.

Tweede opening
Het Marble Stella Maris hotel is onderdeel van de eigen Corendon keten Marble Hotels & Resorts. Naast het hotel op Ibiza opent Corendon in juni een tweede Marble hotel in Spanje: het Marble Andalucia, een 5-sterrenresort aan de Costa de la Luz in Zuid-Spanje.

Geïnteresseerd?
Aanmelden als proefslaper voor het Marble Stella Maris Hotel op Ibiza kan nog tot 29 mei via deze link. Op 1 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Deelname is volledig gratis.

Foto’s: © Corendon

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *